FORSØPLING I VEGRENNA: Dette synet har gjentatte ganger møtt forbipasserende på Fuglefjellvegen. Forsøpling har blitt et gjentatt problem. Foto: Privat

Gjentatt forsøplingsproblem langs Fuglefjellvegen

Gjentatte ganger blir sorterte søppelsekker kastet i vegrenna langs Fuglefjellvegen. Posene med husholdningsavfall ligger omtrent alltid på samme sted.

– I dag når jeg kom hjem fra jobb fant jeg to søppelsekker i renna som inneholdt husholdningsavfall. De må være lagt ut i helga eller mandags morgen, sier en beboer i området, som ikke ønsker å stå fram med navn i avisen.

Beboeren har sett gjennom posene og funnet både husholdningsavfall og panteflasker. Hun har fulgt med en stund, og har også en liten mistanke til hvem det kan være som kaster søppelposene, uten at hun vil mistenke noen.

Hun fant også to-tre poser i starten av august 2020, og hun ringte ØRAS (Øvre Romerike Avfallsselskap IKS) med spørsmål om de kunne ha mistet dem. ØRAS hadde ikke hatt kjøring i det aktuelle området på tidspunktet.

– Det var litt pant der også, så det må være rike som kaster penger. Det var påtegnet smilefjes på en flaske også, men jeg smiler ikke, sier beboeren, som håper at forsøplingen langs Fuglefjellvegen tar slutt.

MER SØPPEL: Stadig dukker det opp søppel langs Fuglefjellvegen. Foto: Privat