POPULÆRT: Øvre Romerike brann og redning stiller igjen med sin stigebil til ballongslippet lørdag under Årnesdagene.

Gjentar suksessen: 150 gaver gjemt i ballonger

– Jeg er helt sjokket, utbrøt vinneren av hovedgevinsten i fjorårets ballongslipp. Nå gjentas suksessen.

Den heldige vinneren stakk av med totalt fire gevinster, blant annet hovedgevinsten, en PlayStation 5, under fjorårets ballongslipp.

Lørdag har besøkende på Årnes sjansen igjen. Denne gang er rundt 150 gevinster fra handelsstanden på Årnes gjemt i ballongene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

BALLONGJAKT: Mange deltok i jakten på premiene i fjor.

– Det er bare å stille opp og fange ballonger, sier Bente Hognestad, aktivitetsleder i Årnes handels- og næringsforening.

Hun opplyser at rundt 1000 ballonger skal samles i et nett og heises opp i stigebilen til Øvre Romerike brann og redning. Dersom stigebilen er opptatt på oppdrag, blir ballongene heist opp på annen måte.

Når nettet åpnes, er det om å gjøre å fange så mange ballonger man klarer.

– Blant de 150 gavene, har vi en stor hovedgevinst, sier Hognestad.

SUKSESS: Bente Hognestad, aktivitetsleder i Årnes handels- og næringsforening, ønsker velkommen til Årnesdager og nytt ballongslipp lørdag.

Hun forteller at gevinstene er gjemt i ballongene i form av lapper med navn på butikken som har gitt gaven. Så er det bare å gå til de forskjellige butikkene og hente gevinstene.

Les også
Vanja ble skjelven: – Jeg er helt sjokket

Et stort antall besøkende deltok i ballongjakten i fjor, og Hognestad håper på god oppslutning i år. Årnesdagene åpner torsdag morgen og varer i tre hele dager. Ballongjakten er et av høydepunktene på programmet.