BLUEGARDEN: Bandet Bluegarden er fire musikere fra Nes og omegn; Thomas Amundsen, Frode Baraas, Georg Nannestad og Freddy Wolfgang Ferger. Foto: Privat

Gir ut sommerlåt midt i vinterkulda

Bandet Bluegarden, med nesbuer i rekkene, er ute med låta "Summer Night".

Bluegarden har startet året med å gi ut en sommerlåt midt i vinterkulda.

«Summer Night» heter den, og den kan plasseres i rockesjangeren, med fuzzgitarer, bass, trommer og vokal. Låta handler grovt sett om sommer og kjærlighet, med et fengende refreng og ikke minst en saftig avslutning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Summer Night» ligger ute på de fleste strømmetjenestene, i likhet med resten av musikken bandet har gitt ut. De senere årene har de gitt ut tre låter. I tillegg til «Summer Night», ligger «Take Me High» og «Losing My Mind» ute på Spotify og andre plattformer.

Les også
Tone får drømmen sin oppfylt

Frode Baraas, nesbu og medlem i bandet, betegner sjangeren som pop/rock med inspirasjon hentet fra ulike band, som U2, Kent og Mew.

– Vi jobber nå med flere låter og satser på flere utgivelser i løpet av 2023, sier Frode.

Bluegarden ble startet tidlig på 2000-tallet. Bandet hadde en del konserter rundt på spillesteder og puber i Oslo og omegn, da med stort sett eget repertoar. Samtidig ble det en del studiojobbing som endte med fire demolåter. En av dem, «The One», ble kåret til ukens låt på NRK P1, og den ble også lagt merke til av flere kjente produsenter.

Les også
Bonnie and the Jets flyttet inn på Pakkhuset: – Hvis noen oppdager noe i musikken vår skal jeg kunne forklare det

– Bandet tok en lang pause, men ble startet opp igjen for noen år tilbake, og har skiftet ut deler av besetningen, forteller Frode.

I dag består Bluegarden av fire musikere fra Nes og omegn; Georg Nannestad, Frode Baraas, Thomas Amundsen og Freddy Wolfgang Ferger.

NY MUSIKK: Coveret til Bluegardens nyeste låt, "Summer Night". Foto: Privat