annonse

Geleer og sirup året rundt

Gode råvarer
Gode råvarer: Skal man få gode geleer må man ha gode råvarer og Gunn Smith Olsen plukker alle råvarene selv. Her er hun i full gang med å plukke rips til årets ripsgele. (Foto: Heidi Wexels Riser)
Safting
Safting: Råvårene saftes hjemme på kjøkkenet til Gunn Smith Olsen på Østgård før de blir smakfulle geleer. (Foto: Heidi Wexels Riser)
SPENNENDE SMAKER
SPENNENDE SMAKER: Mange faste kunder kommer tilbake år etter år for å sikre seg Gunn Smith Olsens geleer. (Foto: Heidi Wexels Riser)
På stand
På stand: Brød & Cirkus er årets høydepunkt for Gunn Smith Olsen. Dette bildet er fra i fjor, men også i år er hun på plass i matteltet med sine egenproduserte geleer og litt til. (Foto: Tommy Simon Norum)

+ – Brød & Cirkus er årets høydepunkt. Jeg gleder meg veldig, sier Gunn Smith Olsen, som er på plass i matteltet med sine hjemmelagde geleer.

  • Heidi Wexels Riser


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse