VEKKER HARME: Det provoserer mange når noen gjør miljøstasjonen på Neskollen om til en søppelplass. Bildet er tatt mandag denne uka. Foto: John Arne Paulsen

Forsøpling på Neskollen: – Hva feiler det folk?

Neskollen-beboere reagerer på at miljøstasjonen ser ut som en svinesti.

En beboer fikk seg en negativ overraskelse da hun skulle kaste noe i glasskonteinerne ved butikksenteret på Neskollen lørdag.

– Rundt miljøstasjonen svømmer det over av søppel – alt fra vraka tørkestativ, vogner og annet metall, til plast, papir og flasker. Uansett om man kommer fra bussen eller skal til butikk, skole og treningssenter, går man forbi noe ser ut som en søppelfylling. Hva feiler det folk? Er det virkelig slik vi ønsker å ha det på Neskollen? spør beboeren på sosiale medier.

Les også
Beboerne håper Telenor får «Røa-masta» på plass i vår
RESTAVFALL: Dette har ingenting å gjøre på en returstasjon for klær, glass og metall. Foto: John Arne Paulsen

Hun er ikke alene om å reagere. Her er noen flere innspill:

«Noen tenker bare på seg selv. Bare jeg blir kvitt det så spiller det ingen rolle at det ser stygt ut. Det er ikke så langt til Esval, da».

«Kommunen burde sette opp ekstra lys og kameraovervåking».

Les også
ATV skal ha dratt med seg fotballmål

«Det ender til slutt med at returpunktet blir fjernet, det gjør Øvre Romerike Avfallsselskap når folk misbruker det og med vilje setter igjen dritten sin».

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Det har dessverre blitt 2022. Folk gir f … så lenge det ikke er hos dem selv».

Bildet til denne saken ble tatt mandag og viser at det nevnte tørkestativet og annet skrot fortsatt var der sammen med overfylte dunker, matrester og fugler som dro søppel utover plassen.

UTENFOR BUTIKKSENTERET: Miljøstasjonen er godt synlig på plassen mellom butikksenteret og Hvamsmovegen. Foto: John Arne Paulsen
Les også
Klare for OL: – Alt er bra med oss begge, nå drar vi til Kina