Stemmelokalene stenger kl 2100 i kveld. Raumnes følger de lokale valgresultatene tett utover kvelden. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Følg valgresultatene på Raumnes.no

De lokale valgsakene og oppdateringene får du på raumnes.no utover kvelden og natten.

Raumnes vil utover kvelden i dag følge opptellingen av stemmene til kommunestyrevalget. Her er hva du kan forvente fra oss.

Fra klokken 21.00 vil de lokale tallene for forhåndsstemmene bli offentlige. Raumnes vil offentliggjøre tallene for Nes kommune umiddelbart. Samtidig vil vi snakke med partiene og få deres reaksjoner på de foreløpige tallene. Over 20 prosent av alle stemmeberettigede i Nes har forhåndsstemt, så tallene klokken 21 vil gi en indikasjon på det endelige valgresultatet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Videre utover kvelden vil vi følge opptellingen av stemmene.

Vi vil også besøke valgvakene der de ulike partiene er samlet, for å lodde stemningen i det enkelte partiet. (Meld gjerne inn valgvaker som vil ha besøk på redaksjon@raumnes.no).

Spesielt interessant blir det i år om det kan bli et faktisk maktskifte i Nes. Hvem som blir sittende med størst reell makt vil Raumnes følge tett både utover kvelden på mandag, men også i de neste dagene.