Kulturhusleder Ola Andre Olsen, Hilde Myrbråten Opaker ved Nes bibliotek og Raumnes-redaktør Fred C. Gjestad inviterer i kveld til valgdebatt i Kulturkafeen. Det blir også mulig å følge folkemøtet via livesending på Raumnes.no og på Østlandssendingen.
Kulturhusleder Ola Andre Olsen, Hilde Myrbråten Opaker ved Nes bibliotek og Raumnes-redaktør Fred C. Gjestad inviterer i kveld til valgdebatt i Kulturkafeen. Det blir også mulig å følge folkemøtet via livesending på Raumnes.no og på Østlandssendingen. Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen

Følg kveldens folkemøte live både på Raumnes.no og på Østlandssendingen

I kveld inviterer Raumnes til folkemøte og valgdebatt, sammen med kulturhuset og Nes bibliotek. Folkemøtet kan du også følge live både på Raumnes.no og på Østlandssendingen.

– Når nesbuene skal gå til valgurnene, velges de folkevalgte som skal forvalte over en milliard skattekroner. Det er en veldig viktig jobb lokalpolitikerne gjør, og det er viktig at innbyggerne blir opplyst og at de er med og bestemmer hvem som skal styre, sa Raumnes-redaktør Fred C. Gjestad, som sammen med Nes Kulturhus og Nes bibliotek i kveld inviterer til folkemøte.

– Det er viktig for nesbuene å få informasjon om hva de enkelte partiene står for i dette valget og hvem som stiller på listene. For biblioteket er folkeopplysning en viktig del av virksomheten, og det er derfor viktig for oss å være med som arrangør av disse møtene, sier Hilde Myrbråten Opaker ved Nes bibliotek.

Kvelds folkemøte finner sted i Kulturkafeen, og arrangørene håper på godt oppmøte og et møte med temperatur og spørsmål fra salen. I tillegg blir det mulig å følge folkemøtet via live-sending på raumnes.no, eller på www.nrk.no/ ostlandssendingen

tommy@raumnes.no