annonse

Flott konsert i Kulturkafeen

ET STORT TALENT
ET STORT TALENT: 16-år gamle Mathilde Nielsen Sagabråten er et stort talent som vet hva hun vil. Først å fremst vil hun utgi en EP med noen av sine egne låter. (Foto: Harald Eigum)

Som et ledd i å skaffe nok penger til et eget musikkprosjekt holdt Mathilde Nielsen Sagabråten (16) en konsert i Kulturkafeen.

  • Harald Eigum

Den flotte konserten med Mathilde lørdag ble godt mottatt av nysgjerrige sjeler. Hun framførte fire av sine egne låter, samt et knippe coverlåter, som viste at hun har et godt grep om musikken, sin unge alder til tross. Hun synger i tillegg til å spille akustisk og elektrisk gitar.

– Alltid spennende

– Det er alltid spennende med slike konserter. Selv om jeg har gjort dette flere ganger før, er det alltid like spennende, sier hun.

Hverdagen er travel, med skole på musikklinjen på Jessheim vgs. og stadige turer til Hemsedal.

– Der er jeg ansatt i Hemsedal Kafe som entertainer, og også her får jeg inn noen midler slik at jeg kanskje kan klare å oppnå drømmen min, nemlig å spille inn en EP med minimum fire av mine egne låter, fortsetter Mathilde.

 

Det beste i verden

Hun har lært seg alt som har med musikk og sang å gjøre på egen hånd, og hun har allerede skaffet seg mange følgere på YouTube. Det at hun også lager sin egen musikk, gjør henne litt spesiell blant talentene i Nes, og hennes holdning til musikken er helt unik.

– Jeg liker dette best av alt i verden, og hvis jeg en dag kan leve av dette ville det vært perfekt. Det er flott å få slik tilbakemelding fra publikum på låter jeg har laget selv. Jeg spilte for hatten i dag, men jaggu skvatt det inn noen kroner på Vipps også, og det varmer virkelig, og betyr at jeg er enda litt nærmere målet mitt, sier Mathilde.

Publikum fikk høre en meget talentfull jente som leverer både på vokal og instrument. Det meste tilsier at hennes store drøm kanskje ganske snart går i oppfyllelse. Hun er målbevisst og har planene klare, før hun går inn i artistlivet med fullt trykk.

redaksjon@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse