annonse

Elgpåkjørselen var umulig å unngå

Store skader
Store skader: Slik så bilen ut etter sammenstøtet med elgen lørdag ettermiddag, som endte med store materielle skader. (Foto: Privat)

Før bilføreren i 20-årene fra Nes var elgpåkjørselen langs E16 på Opaker umulig å unngå. Det endte med store materielle skader.

Tommy Simon Norum

Lørdag ettermiddag langs E16 skjedde det en elgpåkjørsel mellom innkjøringen til Funnefossvegen og Herbergåsen på Opaker. Bilføreren, som er en mann i 20-årene fra Nes, forteller til Raumnes at elgen i løpet av få sekunder kom ut i vegen, og at påkjørselen derfor var umulig å unngå. Bilføreren forsøkte flere ganger å få tak i politiet etter ulykken uten hell, men fikk etter hvert kontaktet den lokale viltnemnda. Ulykken skjedde rundt klokken 16.

Store materielle skader

Bilen, som er en amerikansk pickup, fikk store materielle skader som følge av sammenstøtet. Viltnemnda rykket ut etter den påkjørte elgen, som lå død ikke langt fra ulykkesstedet. Dyret skal ha vært ei voksen elgku. Senere på kvelden ble det observert elg i vegkanten på det samme stedet, og bilførere bør denne tiden være ekstra på vakt.

Bilføreren kom fra ulykken uten skader, og var alene i bilen da ulykken inntraff.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse