annonse

– Elgen sprellet i vegen og skapte trafikkaos

Elg skapte trafikkaos
Elg skapte trafikkaos: En elgpåkjørsel skapte trafikkaos på E16 ved Neskollen fredag ettermiddag. Elgen døde i sammenstøtet. (Foto: Viltnemnda)

Fredag klokken 12:50 fikk politiet melding om elgpåkjørsel langs E16 ved Neskollen. Elgen ble liggende i vegen og det oppsto trafikkaos.

Tommy Simon Norum

Klokken 12:50 kom det melding om elgpåkjørsel langs E16 ved Neskollen.

– Meldingen gikk på at elgen spreller i vegen. Det var kun var materielle skader og ingen personskader. Elgen var i live, men døende, opplyser Gunnar Foseid, politikontakt i Nes.

Viltnemnda rykket ut til stedet for å ta seg av elgen, som ble liggende midt i vegen. – Trafikken ble dirigert forbi i ett felt, og det oppsto trafikkaos. I tillegg var det en bil som fikk mekaniske problemer og blokkerte deler av vegen, opplyser Foseid.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse