SNART KÅRES VINNEREN: Programleder Guri Solberg med deltakerne, f.v. Ibrahim Mahnin og Sara Meyer Boudaya (gul hytte), Eldan Naftaly Nysveen og Lina Langerud Heikkilä (rød hytte), Daria Klovholt og Marius Holst (blå hytte) og Lise Sakariassen og Lars Jørgensen (grønn hytte). Foto: TV2

Denne uka kåres Sommerhytta-vinneren

I ni uker har fire par bygget og kjempet om å vinne sin egen hytte ved Nes Strandhager. Nå går parene inn i den tiende uka, og torsdag kåres vinneren.

Hage, uteplass, kjøkken, stue, bad og soverom er unnagjort, nå gjenstår finjusteringene i de fire hyttene på Opaker. Den siste uka skal parene fikse opp i ting de ikke har hatt tid til tidligere, i tillegg til å være med på konkurranser, hvor premien er gullhammere.

Seks gullhammere skal deles ut

Vinneren av Sommerhytta er paret som ender opp med flest gullhammere. På vei inn i siste uke har rød og grønn hytte tre hammere hver, gul hytte har to hammere, mens blå hytte har én. Det er dermed mye som kan endre seg når det denne uka skal deles ut seks gullhammere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Først er det to gullhammere som deles ut til hver vinner av to konkurranser. Deretter skal dommerne, altså Finn Schjøll, Aina Steen og Lars Fossum, dele ut hver sin gullhammer til paret de mener har gjort det best disse ukene. Den siste hammeren går til det paret som hyttenaboene mener har gjort det best.