annonse

De nominerte kulturutøverene

Årets gruppe
Årets gruppe: Seniorkabareten (Foto: Arkiv)
Mannlig artist/kunstner
Mannlig artist/kunstner: Amund Maarud (Foto: Arkiv)
Årets gruppe
Årets gruppe: En jul i gamle dager. (Foto: Arkiv)
Mannlig artist/kunstner
Mannlig artist/kunstner: Kenneth Norum (Foto: Arkiv)
Kvinnelig artist/kunstner
Kvinnelig artist/kunstner: Brigitte Stolpmann (Foto: Arkiv)
Kvinnelig artist/kunstner
Kvinnelig artist/kunstner: Amanda Delara (Foto: Arkiv)
Kvinnelig artist/kunstner
Kvinnelig artist/kunstner: Kjersti Vatnan Ekman (Foto: Arkiv)
Mannlig artist/kunstner
Mannlig artist/kunstner: Bård Bratlie (Foto: Arkiv)
Årets gruppe
Årets gruppe: Seniorkabareten (Foto: Arkiv)
Årets gruppe
Årets gruppe: Nes Soulchildren (Foto: Arkiv)
Kvinnelig artist/kunstner: Amanda Delara (Foto: )

Og de nominerte er ... Raumnes presenterer de nominerte til kultur og idrettsgallaen i januar.

  • Heidi Wexels Riser

11. januar arrangeres kultur- og idrettsgallaen for andre gang i Nes kulturhus. Det skal deles ut priser i ti ulike kategorier. Raumnes skal presentere alle de nominerte. Her er de nominerte i kategoriene, årets mannlige artist/kunstner, årets kvinnelige artist/kunstner og årets gruppe (scenekunst, teater, musikk).

Amund Maarud

Blues-artisten fra Skogbygda har jobbet seg opp til en posisjon som en av landets fremste bluesartister. Sammen med broren Henrik Maarud startet han Maarudkara og kom på en andreplass i Talentiaden på NRK i 1997. I 2000 startet han sin solokarriere. I 2011 fikk han Spellemannprisen for soloalbumet «Electric». Han har også vært nominert til Spellemannprisen flere ganger. Han har også mottatt en rekke andre priser og utmerkelser. Nylig ble han kåret til Snill nesbu 2018 og i begynnelsen av desember fikk prosjektstøtte på 250 000 kroner fra GramArts Fond til prosjektet «Musikk fra fire verdenshjørner»

Mannlig artist/kunstner
Mannlig artist/kunstner: Amund Maarud Foto: Arkiv

Bård Bratlie

Bård Bratlie er profesjonell sanger som blant annet har deltatt på flere lokale oppsetninger og sangkvelder det siste året. Han var blant annet en av solistene under vinterens Händels Messias i Nes kirke. Bratlie er også pastor i Betelkirken og ansvarlig for det rike musikklivet i menigheten.

Mannlig artist/kunstner
Mannlig artist/kunstner: Bård Bratlie Foto: Arkiv

Kenneth Norum

Musikeren fra Skogbygda er en anerkjent låtskriver og har siden sin platedebut i 2017 turnert store deler av landet. I løpet av sin korte karriere har han bemerket seg med sin særegne stemme og ektefølte låter. Han har fått toppkarakterer fra mange av landets musikkanmeldere.

Mannlig artist/kunstner
Mannlig artist/kunstner: Kenneth Norum Foto: Arkiv

Brigitte Stolpmann

Kunstner og kunsthistoriker. Hun har jobbet med kunstnerisk fotografi siden 1977. Hun har deltatt på utstillinger både i Norge og internasjonalt. Hun har hatt flere separatutstillinger i Nes. Stolpmann har sitt utgangspunkt i det analoge fotografiet, og har utviklet et kunstnerisk uttrykk basert på fotografiets grafikktekniske muligheter.

Kvinnelig artist/kunstner
Kvinnelig artist/kunstner: Brigitte Stolpmann Foto: Arkiv

Amanda Delara

Har blitt omtalt som en av landets mest spennende artister. Hun har gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, og spilt på de største festivalene i Norge.

Kvinnelig artist/kunstner
Kvinnelig artist/kunstner: Amanda Delara Foto: Arkiv

Kjersti Vatnan Ekman

Musikeren, regissøren og illustratøren tok sin bachelorgrad som musiker på Paul McCartney-skolen Lipa. Hun har jobber over ti år i Nes kulturskole og har blant annet hatt regien på teaterforestillingene «Peter Pan» og «Nattens sirkus». Hun er også med i Underholdningsvogna som produserer og turnerer med ulike musikkteaterforestillinger.

Kvinnelig artist/kunstner
Kvinnelig artist/kunstner: Kjersti Vatnan Ekman Foto: Arkiv

En jul i gamle dager

Et musikkteater som omfatter alle generasjoner. I år ble forestillingen satt opp for 9. gang. Medvirkende er skuespillere fra teatermiljøet i Nes, koret Godt & Blanda, lærere og elever fra Nes kulturskole og andre lokale ressurser.

Årets gruppe
Årets gruppe: En jul i gamle dager. Foto: Arkiv

Seniorkabareten

I 2019 markerer gjengen i Seniorkabareten 20-års jubileum. Jubileet markeres med forestillingen «Jubalong med noko attåt». Det spilles totalt åtte forestillinger, og mange av billettene er allerede solgt.

Årets gruppe
Årets gruppe: Seniorkabareten Foto: Arkiv

Nes Soulchildren

Nes Soulchildren er et kor knyttet til Den norske kirke for barn mellom 5–12 år. I dag består koret av mellom 50 og 60 barn.

Årets gruppe
Årets gruppe: Nes Soulchildren Foto: Arkiv
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse