BLE NUMMER TO: Ett poeng skilte Daniel Sørli og vinneren av Skytternes Mestermøte, Ole Kristian Bryhn. Det var spenning til siste slutt i det direktesendte skytterstevnet. Foto: Tom-Vegard Feltstykket

Ett poeng unna mestertittelen: Daniel ble nummer to i Skytternes Mestermøte

Etter en spennende finale var det kun ett poeng som skilte tidligere nesbu og skytterkonge Daniel Sørli fra mestertittelen. Nesbuene Jenny Stene og Heidi Rudseter nådde heller ikke pallplassene på dagens direktesendte skytterstevne fra Oslo Østre.

Daniel Sørli, tidligere nesbu og skytterkonge i 2016, stakk i dag av med andreplassen fra Skytternes mestermøte, som ble avholdt på skytebanen til Oslo Østre Skytterlag og direktesendt på NRK.

Etter innledende 25 skudd havnet Sørli på 246 poeng, og lå dermed to poeng bak Ole Kristian Bryhn fra Røyken og Hurum skytterlag.

Sørli, som skyter for Høland/Bjørkelangen, lovte på intervjuet med NRK å skyte hundre poeng i omgangen, for å legge ekstra press på Ole Kristian Bryhn. Sørli innfridde lovnaden om fullt hus, men Ole Kristian Bryhn lot seg ikke vippe av pinnen, og skjøt også hundre poeng og stakk av med mestertittelen og 1.-plassen fra Skytternes mestermøte.

– Hvordan er det å bli nummer to?

– Det er helt greit, han (Bryhn, journ.anm.) har vært best i dag og fortjener og vinne, sa Sørli til NRK, etter at han reiste seg fra lederstolen og hyllet Bryhn med ledelsen.

Stene og Rudseter

DELT 15.PLASS: Jenny Stene fra Haga skytterlag endte på delt 15. plass i Skytternes Mestermøte. Foto: Jan Erik Hæhre

Med på Skytternes Mestermøte var også Haga-skytter Jenny Stene og Raumnes-skytter Heidi Rudseter. Stene endte etter innledende 25 skudd på 244 poeng med sju innertiere, og endte dermed på delt 15. plass med Simon Kolstad Claussen fra Høland/Bjørkelangen.

SISTEPLASS: Raumnes-skytter Heidi Rudseter hadde moderate forventninger i forkant av Skytternes Mestermøte i Oslo. Etter endt skyting endte hun på 54. og sisteplass med 225 poeng. Foto: Tommy Simon Norum

Raumnes-skytter Heidi Rudseter, som skjøt sitt første stevne siden 2009, endte på poengsummen 225 med tre innertiere etter innledende skyting. Rudseter havnet dermed på sisteplass og ble nummer 54, tre poeng bak nestemann på lista.

Raumnes kommer tilbake med intervju med de tre skytterne.