annonse

Brårud-beboere mener kommunen burde informert bedre om alternativer til minirenseanlegg

Dårlig informasjon
Dårlig informasjon: Arve Køhl (f.v.), Kristoffer Svindal og Kjell-Vidar Svindal er skuffet over at kommunen ikke fortalte at tilkobling til det kommunale nettet er et alternativ. (Foto: Tommy Simon Norum)
Skal skifte vannrør
Skal skifte vannrør: Beboerne langs Vestsidavegen er kjent med at vannrørene skal skiftes ut etter 2025, og vil samtidig koble seg på det kommunale avløspnettet. Arkiv (Foto: Tommy Simon Norum)
Dårlig informasjon
Dårlig informasjon: Arve Køhl (f.v.), Kristoffer Svindal og Kjell-Vidar Svindal bor alle langs Vestsidavegen nord for Brårud. De reagerer på at kommunen ikke kom med tilbud om tilkobling til det kommunale avløpsnettet, men i stedet la det fram som et påbud om privat minirenseanlegg. (Foto: Tommy Simon Norum)
Politisk innspill
Politisk innspill: Brårud-beboerne har kontaktet og engasjert Brårud-beboer og TSL-politiker Ole Einar Bakke (t.h.). (Foto: Tommy Simon Norum)
Ønsker dialog
Ønsker dialog: Avdelingsleder kommunalteknikk, Solvar Sollied Hanssen, forteller at kommunen er samarbeidsvillig og ønsker dialog med beboerne. (Foto: John Arne Paulsen)

+ Beboerne langs Vestsidavegen får krav om renseanlegg innen 2022. De mener kommunen burde ha foreslått tilkobling til det kommunale nettet, når det likevel skal graves for nye vannrør etter 2025.

Tommy Simon Norum


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse