annonse

Blokkerte vegen i over tre timer

Trafikkkaos i undergangen på Årnes
Trafikkkaos i undergangen på Årnes: (Foto: Erik Røseid)

Det var like før kl. 16.00 at en rutebuss fra Gardermoen stanset i undergangen på Årnes. Bussen ble tauet bort først kl. 19.30

  • Erik Røseid

Brannvesen, politi og Viking var på plass for å få kontroll over trafikkaoset i innfartsvegen til Årnes. Midt i undergangen – et steinkast unna Årnes stasjon – fikk buss 450 Årnes motorhavari og omfattende diesellekkasje. Det er ukjent hvor mange passasjerer som var med men Ruter melder at det var uproblematisk for deres busstilbud utover kvelden. Vy, tidligere Nettbuss er selskapet som drifter busslinja kan ikke si hvor mange passasjerer som var om bord på den splitter nye bussen.

– Vi visste ikke at det var lekkasje i første omgang og det tok lang tid før det brannmannskapet var på plass. Vi vet ikke hvor mange passasjerer som var på bussen, informerer pressevakta i Vy.

Bussen hindret ettermiddagstrafikken i knutepunktet på Årnes i lang tid. Meldingen om motorhavari kom 15.50 og bussen var ute av vegen kl. 19.30. Politiet var satt til å dirigere trafikken mens Viking tauet bort bussen og brannvesnet fjernet dieselsølet med støtte fra Peab.

– Vi ble varslet av en innringer, lenge etter at bussen hadde problemer, sier Olav Aulibråthen i Øvre Romerike brann og redning. Brannvesenet fikk utrykning så å si rett utenfor brannstasjonen, men ble varslet av en innringer.

Raumnes oppdaterer saken.

Følg oss på Instagram @raumnes

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse