BILBRANN: Her brant en bil natt til fredag. Brannen ble raskt slukket. Foto: Erik Røseid

Bilbrann på Årnes – og kvinne tatt for fyllekjøring

Natt til fredag rykket brannmannskap og politipatrulje ut til en bilbrann på Årnes. Torsdag kveld ble en kvinne tatt for fyllekjøring.

Bilbrann på Årnes stasjon

Politet og brannmannskap fra Årnes var raskt på plass for å ta av seg en bilbrann på Årnes stasjon. Brannen ble slukker raskt og ingen involverte er skadet.

Brannvakten til Øvre Romerike brann og redding beskriver hendelsen som udramatisk og at det ikke var stor fare for spredning, selv om bilen sto like ved Grøndal-gården på Årnes.

Har du sett eller hørt noe, kontakt Raumnes.

Kjørte i beruset tilstand

Like etter midnatt meldte Politiet i Øst på Twitter om fyllekjøring på Årnes. Politet ble varslet om en kvinne i 50-årene som satte seg i en bil og kjørte i beruset tilstand. Senere oppsøkte politiet sjåføren i hennes bolig. Hun ble deretter fremstilt for blodprøve på legevakt. Kvinnen hadde heller ikke gyldig førerkort. Hun ble anmeldt for begge forholdene.

Avskiltet og uten førerkort

En mann i 40-årene ble fredag formiddag stoppet av en politipatrulje i Årnes sentrum. Føreren hadde ikke førerkort og kjørte med falskt registreringsnummer. Det var politiet selv som observerte og hadde mistanke om at føreren ikke hadde førerkort. Patruljen ransakte bilen og beslagla bilskiltene.

– Vi er fornøyde med å avdekke sånne saker, sier politiførstebetjent Robert Sjaastad, som var på stedet.

AVSKILTET: En politipatrulje inndro falske bilskilt til en bilfører som heller ikke hadde gyldig førerkort. Foto: Erik Røseid