HVAMSMOVEGEN: En bil skal ha holdt på å kjøre av vegen som følge av uaktsom kjøring, og innrømmet senere til politiet å ha «tulla litt». Arkivbilde

Bil med tenåringsgutter holdt på å kjøre ut flere ganger

Mandag fikk politiet melding om uaktsom kjøring på Hvamsmovegen.

Ved 10-tiden mandag formiddag fikk politiet melding fra en bilist som hadde observert en bil med yngre gutter som holdt på å kjøre av vegen fire ganger på Hvamsmovegen ved Neskollen.

Politikontakt i Nes, Gunnar Foseid, forteller at melderen også hevder at bilen gjentatte ganger var over i motgående kjørefelt, og holdt på å frontkollidere med andre biler.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Observerte død elg langs vegen

– Bilen ble etter hvert parkert på Neskollen, og da kom det raskt en politipatrulje til stedet for å sjekke om det kunne være snakk om promille. Sjåføren skal ikke ha framstått beruset eller ruset, men erkjente at de hadde tulla litt i bilen mens han kjørte og at han hadde vært uoppmerksom, opplyser Foseid.

Føreren av bilen, en mann i slutten av tenårene fra Nes, fikk sterk tilsnakk fra politiet. Foseid forteller at det så ut til at sjåføren forsto alvoret og at han ikke skulle kjøre sånn igjen.

Les også
Kjørte i grøfta – mistanke om promillekjøring

– Saken ble ordnet på stedet, fastslår Foseid.