BUDSLUTT SØNDAG: Førstkommende søndag er det budslutt for den tolv mål store eiendommen Runnivegen 15 og deler av Runnivegen 19. Foto: John Arne Paulsen

Søndag er det budslutt for Runnivegen 15

I starten av april ble Runnivegen 15 og deler av Runnivegen 19 lagt ut for salg. Søndag er det budslutt for eiendommen med en prislapp på 50 millioner.

– Vi har hatt tre til fem interessenter i forhandlinger, og håper at det løser seg. I tillegg er det nok noen som bruker dagen og helga for å komme i mål, sier Eirik W. Frøytlog, eiendomsmegler i DNB Eiendom.

Eiendommen Runnivegen 15 og deler av Runnivegen 19 er i overkant av tolv mål og ligger svært sentrumsnært. Føringene som er lagt på eiendommen fra kommunens side er at det blant annet skal bygges en del omsorgsboliger, og at Runnivegen 15 vil skal omfatte rundt 140 boenheter.

Siste bud søndag

Den siste måneden har eiendommen ligget ute for salg. Søndag er siste frist for å legge inn bud, og deretter skal salget avgjøres av kommunen og ei politisk arbeidsgruppe.

– Kommunen vurderer budene, og avstemmer hvem de ønsker å gå videre med, sier Frøytlog.

Han regner med at budene kommer inn de siste dagene før budslutt.

– Budene skal stå fram til 15. juni, sier Frøytlog, som forteller at det derfor ikke blir gjennomført et salg med det første.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Skal bli 214 boliger

Hele prosjektet skal, som tidligere omtalt i Raumnes, bestå av cirka 214 boliger der halvparten skal være omsorgsboliger. 140 boliger skal bygges på Runnivegen 15, og resten på Runnivegen 19, som vil bli fradelt. Det gamle administrasjonsbygget til det kommunale e-verket vil også bli fradelt og beholdes av kommunen. I dag er det hjemmebaserte tjenester som holder til i bygget.

I tillegg vil verksted-delen og lager-delen på tomta bli stående, og kommunen skal leie dette bygget tilbake med en avtale på fem år.

Resten av Runnivegen 19 vil omfatte cirka 74 boenheter. Av disse skal 45 til 55 prosent være omsorgsboliger.