GOD DIALOG: Vidar Nordseth i Tin Tin Thaifood & Sushi Take away er glad for at han nå er i positiv dialog med Elvia. Foto: Heidi Wexels Riser

Vidar så mørkt på det – nå er det lys i tunnelen

Vidar Nordseth fortviler over at åpningen av Tin Tin Thaifood & Sushi Take away er utsatt på grunn av mangel på strøm. Nå ser han imildertid litt lysere på saken.

Tin Tin Thaifood & Sushi Take away skulle etter planen ønske de første kundene velkommen i første del av juni, men som Raumnes nylig fortalte er åpningen utsatt på ubestemt tid.

Har eksplodert

– Vi har dessverre lang saksbehandling for tiden. Antall meldinger har nærmest eksplodert, sier kommunikasjonssjef i Elvia AS, Morten Schau til Raumnes.

Han forteller at de har utlyste stillinger for saksbehandlere og har i tillegg leid inn flere for å ta unna den store saksmengden.

– Det tar tid før nyansatte er fullt ut opplærte. Så vi ser ingen snarlig løsning på utfordringen, fortsetter Schau.

Han peker imidlertid på at det i spesielle tilfeller, som i denne saken, så er det mulig å ta en telefon til Elvia og spørre om å bli prioritert.

God og positiv dialog

– Jeg ringte Elvia i dag og ble møtt på en positiv måte. Jeg ble fortalt at det er mulighet for at vi kan bli prioritert, sier Nordseth.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han forteller at dialogen var god og at han nå ser litt lysere på saken som altså handler om at det ikke er nok strømkapasitet til å drifte energikrevende kjøkkenmaskiner i lokalene han har leid i Øiesvoldgården.