Nes næringsforening: Daglig leder Kristian Smedsrud og saksbehandler Jan Ingar Veidahl mottok prisen for årets bedrift fra Pål Berg-Knutsen i Aurskog sparebank. Foto: Fred C. Gjestad

Årnes Elektro tok den gjeveste prisen

I hovedsak lokale kunder og lokale ansatte var med på å sikre Årnes Elektro den gjeveste prisen under utdelingen av næringspriser denne uka.

Onsdag var det utdeling av næringsprisen i regi av Nes næringsforening. Kombinert med årsmøte i foreningen, foredrag og musikk av Amund Maarud ble det en innholdsrik kveld for de 30-talls oppmøtte.

NHO skulle vært til stede for å dele ut gaselleprisen, men sykdom gjorde at de var forhindret.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

LEDER: Liv Gustavsen er leder i Nes næringsforening. Utdelingen var 20. april i Pakkhuset. Foto: Privat

Til ansatte

Den gjeveste prisen gikk til Årnes Elektro. Årets bedrift gis til en bedrift som utmerker seg ekstra og som bidrar i lokalsamfunnet. Aurskog sparebank står bak prisen og det følger med en gavesjekk på 10 000 kroner.

– Dette skal ikke gå inn i regnskapet, men vi skal finne på noe ekstra for gutta, sa daglig leder Kristian Smedsrud i sin takketale. Han understreket bedriftskulturen som en av suksessfaktorene til bedriften.

Nes næringsforening: Årets grønne gikk til Kåre Anders Ingeborgrud og Kristin Myrvold. Utdeler var Hans Arild Grøndahl. Foto: Fred C. Gjestad

Grønn

Nes landbrukslag delte tradisjon tro ut prisen «årets grønne». Den ble delt mellom to gårdsbruk. Kåre Anders Ingeborgrud og Kristin Myrvang fikk den ene prisen for hvordan de utnytter gården og er et godt eksempel ved at de har tre generasjoner delta i gårdsdrifta.

Dave Eggum fikk den andre prisen for å være nytenkende i arbeidet med gården.

Raumnes' lesere hadde bidratt til serviceprisen. Årets vinner var Fru Skogsletten Garnbutikk. Flere av nominasjonene understreket servicenivået til butikken og ikke minst hvordan de hadde vært viktige for mange under pandemien.

GARN: Kathrine Skogsletten fra «Fru Skogsletten Garnbutikk» ble fikk «serviceprisen» og var nominert fram av Raumnes' lesere. Utdeler var redaktør Fred C. Gjestad. Foto: Privat