Foto: John Arne Paulsen

Vi ønsker en ny skolebuss

Vi ønsker en til buss fordi det blir alt for fullt på den skolebussen vi allerede har, skriver Ummi Shaffy, Thea Kampen Lindstad, Mina Skuseth og Tilde Muru Heiberg i dette leserinnlegget.

Vi på Vormsund ungdomsskole ønsker en skolebuss som skal stoppe på Opaker, Bjertnes, Skogbygda, snu på Sanngrund og tilbake inn på feltet i Bjertnes. Vi ønsker en til buss fordi det blir alt for fullt på den skolebussen vi allerede har.

Det pleide å være så fullt i gangene, og noen ganger blir man kastet av bussen, fordi bussjåføren vil ikke ha noen stående.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Nå vil ikke bussen stoppe på Opaker eller Bjertnes, så de som bor der må ta bussen 460 Herbergåsen.

På mandager og torsdager slutter vi 14:45, da må vi vente 15 minutter før bussen kommer, det tar 10-15 minutter til å kjøre og 20 minutt og gå hjem. Da kommer vi ikke hjem før 15:40.

På tirsdager og fredager slutter vi 14:00 og da må vi vente 15 minutter. Da kommer vi ikke hjem før 14:50.

På onsdager slutter vi 12:35 og vi må vente 40 minutter før bussen kommer. Da kommer vi ikke hjem før 13:50.

Bussen er noen ganger forsinket med 15 minutter som vil si at på onsdager da tar det oss faktisk 90 minutter før man er hjemme.

Man kan slite med tiden siden mange har treninger etter skolen og da for man dårlig tid til å komme seg til trening og ordne seg før. Bare siden vi må vente på 460 bussen.

Ummi Shaffy, Thea Kampen Lindstad, Mina Skuseth og Tilde Muru Heiberg

8. klasse Vormsund Ungdomsskole

Artikkelen fortsetter under annonsen.