GLAD GJENG: Raumnes-redaksjonen feiret de ferske gladtallene med kake onsdag! Foto: Tina Marie Støkker

Jubeltall for Raumnes! «Tusen takk til leserne»

Mediebedriftenes Landsforening (MBL) offentliggjorde onsdag de offisielle leser- og opplagstallene for første halvår 2020. Tallene er gledelig lesning for Raumnes.

Lokalavisen du nå leser har hatt en kraftig økning digitalt, som gjør at vi nå har en daglig dekning på nesten 14000 lesere totalt.

Vi har en bratt kurve fra 2019, da vi hadde 2800 digitale lesere daglig, mot 7300 digitale lesere nå. Antall sidevisninger er mer enn doblet de siste månedene.

I Raumnes måler vi nå hvordan sakene våre leses, fra time til time, hver eneste dag. Vi får tall på sidevisninger, unike brukere, lesetid og mye annet for hver eneste sak vi publiserer på raumnes.no.

Det gjør vi for å se hvordan sakene våre mottas av dere lesere, og for å ta tempen på hva nesbuene er opptatt av til enhver tid. Tallene gir oss umiddelbar respons på hvilke typer saker som engasjerer dere lesere, og hvilke vi må jobbe mer med.

Det er viktig for oss i Raumnes å speile det dere nesbuer er opptatt av. Akkurat nå ser vi at det er stort engasjement rundt hvor nye E16 burde gå. Det dere bryr dere om, skal vi bry oss om.

Mange av dere lesere er vokst opp med å få Raumnes i postkassa tre ganger i uka. Det skal dere fortsatt få.

Men nå gir våre journalister deg siste nytt hver dag - hele uka - på raumnes.no. Uansett når det skjer på døgnet.

Vi rykker ut på ulykker, branner og andre hendelser når de skjer, og oppdaterer deg kontinuerlig med tekst, bilder og video. Vi løfter frem kommunens fantastiske lag- og foreningsliv. Vi gir en stemme til sårbare grupper og enkeltpersoner - og kritiserer makta når vi må. Vi løfter frem suksesshistoriene fra det lokale næringslivet - fordi vi heier på Nes! Og vi lar deg komme tett på menneskene i kommunen. Fordi mennesker bryr seg om mennesker.

Tusen takk til hver og en av dere som leser oss. Og stor takk også til alle som stiller som kilder i intervjuer, og til dere som tipser og kommer med innspill.

Alle sammen har vi én ting til felles: Vi ønsker det beste for Nes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Trond Rasmussen, nyhetsredaktør