KLAR FOR MATFESTIVALEN: Fredag under årets Brød & Cirkus skal Debora Antileo opptre.

I dag står Debora på festivalscenen

Blant kulturinnslagene under matfestivalen Brød & Cirkus, finner vi urbanpop-artisten Debora Antileo fra Neskollen.

Debora har sunget omtrent hele livet, alt fra salmer i kulturelle grupper i Oslo til deltakelse i The Voice. I nyere tid har hun spilt inn flere låter som har blitt sendt på Radio Latin-Amerika.

Låtene «Live Together», «Echo» og «Pieces» er blant Antileos låter som man kan ha hørt på radio den siste tiden. Da Raumnes snakket med henne i april i år, hadde hun nylig sluppet «Pieces», og var nervøs og spent på at den endelig skulle høres av flere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les saken her:

Låta ble til da Antileo befant seg i en usikker periode i livet, med mangel på følelse av tilhørighet og identitet, og begynte å skrive under en søvnløs natt. Derfor betyr «Pieces» spesielt mye for henne.

Fra Holmlia til Årnes

Siden den gang har sangeren fra Neskollen sunget på eventer som «Vær Stolt» på Holmlia, Radio Latin-Amerikas «Latin Party» på Rockefeller og musikkfest på Jessheim.

– Etter dette har jeg fått noen flere følgere på den nye Instagram-kontoen min, så dette har gitt meg en «yey!»-følelse, sier hun.

Nå er hun klar for å innta festivalscenen fredag under Brød & Cirkus.

– Jeg synes det er veldig fint at lokalområdene har lyst til å satse på meg. Det var mannen min som oppfordret meg til å satse igjen, og å prøve meg lokalt først, sier Debora, sa Antileo under Raumnes-intervjuet i april om Brød & Cirkus.

Gode vibber og gode nerver

Antileo forteller nå at publikum kan forvente gode vibber fra festivalscenen denne ettermiddagen.

– Det publikum kan forvente er å høre meg synge og gi gode vibber, og forhåpentligvis treffer sangene noen, slik at de kan nyte musikken og synge med, sier artisten, som kunne røpe under forrige intervju at drømmen hennes er at folk skal like musikken hennes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dersom muligheten byr seg, kunne hun dessuten tenke seg å leve av musikken.

– Jeg gleder meg til Brød & Cirkus og har gode nerver med!