annonse

Bjørn, moskus og mange naturopplevelser

Største
Største: En av hovedmotivasjonene for turen var det gode fisket canadiske vassdrag og vann kan by på. Storebror Håkon innkasserte turens største fisk, en laks på om lag sju kilo.
Eventyr
Eventyr: Brødrene Trygve og Håkon Kjensli fra Årnes la i sommer ut på en real langtur. I løpet av 30 dager krysset Ungava-halvøya nord i den kanadiske provinsen QuÈbec, en distanse på om lag 500 kilometer. Alle (Foto: Privat)
Fin fangst
Fin fangst: Trygve Kjensli fanget denne fine fisken på 3,6 kilo. (Foto: )
Brunbjørn
Brunbjørn: Den kanadiske villmark er viden kjent for sitt ville dyreliv. Guttene møtte på bjørn en rekke ganger i løpet av turen, uten at brødrene lot seg skremme av den grunn. (Foto: )
Moskus
Moskus: Den kanadiske villmark er viden kjent for sitt ville dyreliv, denne moskusen ble litt aggressiv. (Foto: )
Moderasjon
Moderasjon: På en slik tur må man pakke med moderasjon. Brødrene var avhengig av å skaffe mat underveis, hvilket gjorde at de i starten av ekspedisjonen måtte klare seg tre dager på rad uten mat. (Foto: )
Vakkert
Vakkert: Turen bød på mange vakre naturopplevelser. (Foto: )
Dårlig vær
Dårlig vær: Men den bød også på dårlig vær. (Foto: )
Ny tur
Ny tur: Brødrene Kjensli stortrivdes i den kanadiske villmarka, og begynte å planlegge neste tur allerede før turen var ved sin ende. (Foto: )

+ – Nøyaktig hvor mange ganger Håkon så seg over skuldra før han gikk inn i teltet for kvelden er ikke godt å si, men det var ikke få, slår Trygve Kjensli lattermildt fast.

  • Carl Christian Grue Solberg


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse