VÅRKONSERT: Nes Bygdekor inviterer til Vårkonserten i Pakkhuset søndag. Foto: Rune Korsvoll

Våryre kor-sangere

Nes Bygdekor inviterer til Vårkonsert i Pakkhuset søndag ettermiddag.

– Dette er en tradisjon for oss, men på grunn av pandemien er det en stund siden vi arrangerte denne vårkonserten, sier Hilde Bakkejord Vestheim i PR-gruppa til bygdekoret.

Det er mange nesbuer som er glad i bygdekoret, men det er altså en stund siden de har hørt for koret. Hvordan er situasjonen for koret etter to år med pandemi?

– Ganske bra. Vi har prøvd å øve i små grupper, og vi har prøvd å øve på Teams. Det siste var ikke så enkelt, soer Bakkejord Vestheim med et smil.

Hun slår fast at Nes Bygdekor ikke har mistet sangere som følge av pandemien, og nå gleder de seg veldig til Vårkonserten søndag kveld.

– Vi må kanskje unngå overtenning, sier Bakkejord Vestheim.

Søndagens konsert har fått tittelen «Vårens optimister», og sangerne gleder seg til å se framaover mot en normal hverdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det blir et variert repertoar hvor selvfølgelig Jahn Teigens Optimist er med. Siw Graabræk Nielsen er korets faste dirigent, og Tone Å. Henriksen er med på piano.

Den 30. mai skal Nes Bygdekor til Kløfta Sangerlag på Korkafe hvor de vil teffe andre kor, noe de også gleder seg mye til.