BESTE LÅT: Bonnie and the Jets.låta «Endless Summer» ble kåret til beste låt av Radio WigWam i London. Nr. 2 fra v. er Dagfin Hjort Hovind.

Vant pris i London

Bonnie and the Jets dro rett fra konserten i Nes kulturhus til London, der låta «Endeless Summer» ble kåret til beste låt i en konkurranse.

– Det var veldig moro, slår nesbu og gitarist Dagfin Hjort Hovind fast.

Det var radiokanalen Radio WigWam, en stasjon som fremhever nye og ukjente artister, litt som NRK Urørt i Norge, som hadde nominert Bonnie and the Jets «Endless Summer» i kategorien beste låt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
– Jeg leide ham inn til en spillejobb jeg hadde, og i dag er vi gift

– Det er Caroline som har skrevet låta sammen med Jeff Wasserman, sier Dagfin. Caroline Bonnet er vokalist i Bonnie and the Jets, og gift med Hjort Hovind. Jeff Wasserman er en amerikaner bosatt i Norge, og som skriver låter. Han har blant annet skrevet «Everyone Needs A Friend Sometimes» med Dance With A Stranger.

– Mange nominerte

Hjort Hovind har arrangert og produsert låta, og han drar gjerne fram hele bandet som spiller på skiva. Å bli nominert og vinne prisen for beste låt mener han er stort.

– Det var mange nominerte i den kategorien, sier Dagfin.

Les også
Stor fotballglede i Nes Arena

Han peker på at det å bli nominert er stas i seg selv, og gir en følelse av at de blir sett og hørt.

– Å bli sett i denne bransjen skal man være takknemlige for. Det kommer mye bra musikk, så at noen - ikke minst i England - plukker opp og lytter til oss er bra, slår han fast.

En god følelse

Bandet har jobbet hardt med å markedsføre seg, og selv om de tok med prisen hjem fra London, vil det fortsatt være mye hardt arbeid som venter.

Les også
De skal sette demens på agendaen i Nes: – Åpenhet er alfa og omega

– Samtidig sitter man med en god følelse, en følelse av at det vi gjør holder en slags internasjonal standard, sier Dagfin.

På sin Facebook-side skriver bandet:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi er overrumplet, lykkelige og kjempetakknemlige for at «Endless Summer» gikk av med seieren i kategori «best song» i Radio WigWam Awards. Dette inspirerer oss til å fortsette å lage musikk og holde på videre️.