SPECIAL GUEST: Marius Sannerud Lien fra Vormsund er gjesteartist når Busk, Eriksen og Sjøstrøm spiller på Pakkhuset lørdag. Foto: John Arne Paulsen

Spiller med Vidar Busk på Årnes

I løpet av konserten som streames fra Pakkhuset lørdag kveld, får Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm besøk av en bluesartist fra Vormsund.

Konserten kan du se her fra klokken 20: https://www.youtube.com/watch?v=e2YYWJ889As

Vår egen Marius Sannerud Lien (21) fra Vormsund har slått seg fram musikalsk som en solid gitarist og vokalist, for det meste innen bluessjangeren. Lørdag kveld får han anledning til å spille med flere inspirasjonskilder.

Dukker opp

– Det er planen at jeg skal dukke opp på scenen og spille litt sammen med dem, ja, sier Marius.

Vidar Busk svarte umiddelbart ja da arrangør Nes Blues Club spurte om dette var en god idé.

– Det er jo bra, sier Marius.

Les også
Busk, Eriksen og Sjøstrøm streames live fra Pakkhuset

– Da blir det kanskje en gitarduell mellom deg og han?

– I så fall er det bare å gi seg. Men vi kan jo prøve, smiler artisten fra Nes.

Lørdag får han anledning til å vise at han også så absolutt kan traktere gitaren på imponerende vis.

Hva som skal framføres vet han ikke ennå.

– Vi finner vel ut noe på lydsjekken et par timer før. Det blir gøy. Jeg har spilt med Daniel Eriksen før, men aldri med Vidar Busk. Jeg har truffet veldig mange folk etter hvert. Jeg har jo møtt ham, men aldri spilt sammen med ham, sier Marius.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hadde planene klare

Som alle andre musikere merker han følgene av koronakrisen.

NESTEMANN UT: Vidar Busk er nestemann ut til å spille en streamet konsert på Pakkhuset, Årnes. Det gjør han sammen med Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm. Foto: NTB scanpix

– Jeg har spilt noen livestreamkonserter, men jeg hadde mye større planer enn de jeg har fått realisert. Alt ble satt på pause grunnet korona, sier Marius.

Han har gjort unna studier på folkehøgskole og hadde lagt gode planer for å drive på med musikk. Så fort det blir gitt grønt lys, er han i gang igjen for fullt.

– Vi begynner i det små der det er lov til å ha 50 publikummere. Så får vi øke på etter hvert som det blir tillatt, sier han.

Han samarbeider mye med Erik Malling i plateselskapet Blue Mood Records.

Streames på raumnes.no

– Det er jo flott om folk som har muligheten til det, betaler litt når konserter streames. Det er jo veldig fint, da, siden vi ikke får noen ordinære spillejobber og dermed mister muligheten til å få et honorar. Nå har vi ikke noe annet valg enn dette, så da må vi jo satse på at det kommer noen kroner inn når vi er med på slike livestreams, sier den unge artisten fra Nes.

Nes Blues Club håper på et stort publikum når Busk, Eriksen og Sjøstrøm – og Lien – streames fra Pakkhuset lørdag kveld. Her ligger det an til å bli hemningsløs boogie, vintage rock 'n' roll og dampende blues med mye trøkk og humor.

Konserten vises via pakkhuset.live. På grunn av nye YouTube-regler kan den dessverre ikke streames via raumnes.no, melder bluesklubben.