SOMMERHYTTA: Programleder Guri Solberg og deltagerene i Sommerhytta 2022. Foto: Espen Solli/TV 2

Se og Hør skriver om Sommerhytta-rykter: «Røpet vinneren til halve bygda»

TV 2 håper hemmeligheten blir godt bevart frem til finalen sendes på TV.

Det nærmer seg slutten av TV-programmet Sommerhytta, som ble spilt inn i fjor ved Nes Strandhager. Nå omtaler Se og Hør ryktene om hvem som har vunnet det populære reality-programmet, der fire deltakerpar kniver om å lage den flotteste hytta.

Røpet vinneren til «halve bygda» er bladets overskrift, der de viser til at mange i Nes observerte finalen.

I bladets nettutgave viser de til at flere tilfeldige hyttenaboer, båtfolk og andre forbipasserende ble øyenvitner til finalen, som Raumnes tidligere har omtalt. Et dusin båter hadde funnet veien til Hagenstranda denne varme sommerkvelden og etterhvert som finalen nærmet seg, kom flere til også til fots.

Anonyme kommentarfelt

Det fører nå også til at ryktene når ivrige TV-seere.

«Dette har nå tilsynelatende nådd anonyme forum og kommentarfelt, uten at det er sikkert at det er hold i disse ryktene», skriver Se og Hør, som imidlertid ikke vil avsløre hva ryktene går ut på.

«Se og Hør ønsker, i likhet med både seere og TV 2, å holde på spenningen i årets sesong, og velger derfor å ikke gjengi hvilke av parene det sirkulerer mest rykter om.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Bladet har også vært i kontakt med TV 2, som bekrefter at finaleinnspillingen skjer blant folk og fe, men håper hemmeligheten blir godt bevart frem til finalen sendes på TV.