SE NÅ: Kulturskolens julekonsert «Juleklang» fra Nes kirke

Søndag kan du følge to av kulturskolens julekonserter på raumnes.no.

Les også
SE NÅ: Kulturskolens julekonsert «Julepakker » fra Pakkhuset

Hvert år bruker kulturskolen å ha en stor julekonsert i Nes kirke, samt at det bruker å være mange mindre konserter for de unge kulturutøverne. På grunn av pandemien blir dette utsatt i år.

Les også
Se kulturskolens julekonserter på raumnes.no

I år kan alle se konserten her på raumnes.no.

Juleforestilling med Nes kulturskole: Juleforestillingen «Juleklang» ble spilt inn i Nes kirke og kan sees på raumnes.no på søndag. Fløyteensemblet med lærer Linda Christine Bergaplass Foto: Nes kulturskole

Først ut er kulturskolens julekonsert fra Nes kirke «Juleklang» som ble spilt inn tidligere i desember uten publikum i salen.

Kulturskolen har med seg pianoelever, treblås-, messingblås- og fløyteelever i tillegg til fiolin og sang. Konserten avsluttes tradisjonen tro med Deilig er Jorden med kantor Øyvind Sørum på orgel. Filmen er rammet inn av kunstverk fra tegne-maleskolen.

Juleforestilling med Nes kulturskole: Juleforestillingen «Juleklang» ble spilt inn i Nes kirke og kan sees på raumnes.no på søndag. Caroline Nordli Føskerud, Mathilda Wang, Ida Otilie Vestvold Dybvig, Linnea AndersenKlarinettelever av kulturskolelærer Thea Haugen. Foto: Nes kulturskole

Klokken 15 søndag blir blir julekonserten «julepakker» offentlig. Julepakker er en band-konsert og er spilt inn på Pakkhuset på Årnes.