annonse

Se Leonas nye musikkvideo – dette er ikke en kjærlighetssang

Musikkvideo
Musikkvideo: Leona Griffin er produktiv på musikkfronten. Nå er musikkvideoen til «This is not a lovesong» tilgjengelig. (Foto: Andrei Rap / Pink Soda Records)

«This is not a lovesong» er tittelen på Leona Griffins nye låt som kom ut 8. mars. Se musikkvideoen øverst i saken.

Tommy Simon Norum

Leona Griffin (16) skrev i september i fjor kontrakt med plateselskapet Pink Soda Records. I januar kom debutsingelen «Complicated», og deretter fulgte musikkvideoen filmet i Bucuresti. En snau måned senere kom låten «This is not a lovesong» og nå er musikkvideoen til den nye låten klar, se videoen øverst i saken.

Leona er 16 år og kommer fra Hvam. Hun er elev på Nes vgs der hun går førsteåret studiespesialiserende, men ved siden av skolen er hun mye i studio og jobber med musikken.

– Leona er helt unik og i tiden framover vil hun servere publikum god musikk i pop/urban sjangeren. Allerede merkes en økende interesse både hos fans og i bransjen for det unge talentet, skriver Pink Soda, som videre skriver at Leona jobber med en EP som skal gis ut til høsten.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse