annonse

Påmeldingen til UKM er i gang

Ukm 2. MARS 2019
Ukm 2. MARS 2019: Terje Andersen, ansvarlig for gjennomføringen av UKM i Nes, oppfordrer alle som har noe å vise fram til å melde seg på UKM. Påmeldingen er i gang. (Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen)

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? Da kan UKM være noe for deg.

  • Heidi Wexels Riser

2. mars neste år er det igjen klart for UKM i Nes kulturhus.

UKM står for Ung Kultur Møtes og er en møteplass for ungdom og kultur som vil skape noe sammen.

I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, tegning, band, folkemusikk eller moderne dans, sier Terje Andersen, ansvarlig for gjennomføringen av UKM Nes.

«Å møte andre som er opptatt av kultur, er både inspirerende og motiverende. »

– I UKM får du ikke bare mulighet til å vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur, er både inspirerende og motiverende. Du får også sjansen til å lære nye ting. UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM, står det i en pressemelding fra UKM.

– Dette blir gøy og vi har plass til alle. Det er bare å melde seg på, avslutter Andersen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse