På åpningen av Årnesdagene skal Grete Sjøli synge sammen med Fønix, f.v. Tore Søgård (bass), Olav Mæhlum (keyboard, vokal), Terje Hoemsnes (trommer) Geir Dølvik (gitar, vokal) og Tor Nystrøm (gitar, vokal).
På åpningen av Årnesdagene skal Grete Sjøli synge sammen med Fønix, f.v. Tore Søgård (bass), Olav Mæhlum (keyboard, vokal), Terje Hoemsnes (trommer) Geir Dølvik (gitar, vokal) og Tor Nystrøm (gitar, vokal). Foto: Annette Sjøli

Ordføreren synger med Fønix på åpningsdagen

Under åpningen av Årnesdagene skal ordfører Grete Sjøli synge sammen med det lokale bandet Fønix. Det blir også muligheter for en svingom, etterfulgt av rock`n roll.

– Bakgrunnen er spørsmål fra Bente Hognestad om jeg vil være med på åpningen, sier ordfører Grete Sjøli, som dermed tok kontakt med Olav Mæhlum, som spiller i det lokale bandet Fønix sammen med Tore Søgård, Terje Hoemsnes, Geir Dølvik og Tor Nystrøm.

– Plutselig hadde jeg et helt band, sier Sjøli, som skal synge to til tre låter.

– Bandet hadde ikke mulighet tidlig på dagen, så vi skal spille på ettermiddagen, sier Sjøli.

Fint avbrekk

Ordføreren har sunget under åpningen av Årnesdagene tidligere, men i år blir det en ny vri med band.

– Vi har hatt det mye moro i forkant, og det er et fint avbrekk og variasjon i hverdagen, sier Sjøli, som setter pris på å bli spurt om å delta på åpningen.

– Vi ønsker å skape liv og røre, og det blir mulighet for en dans, sier Sjøli.

Lover rock`n roll

Etter at ordføreren har sunget, skal Fønix overta.

– Vi har hatt flere øvinger sammen med Grete som synger veldig bra, og vi håper at det blir trøkk under åpningen, sier Geir Dølvik, gitarist og vokalist i bandet.

– Vi håper at det blir mye folk, og etter at Grete har sunget skal vi spille sju-åtte kjente låter med trøkk i. Vi skal gjøre vårt beste, sier Dølvik.

tommy@raumnes.no