annonse

Nes-elever er klare med 10deNes Revy

Marius Nordli, Ole Kristian Brustad, Emil Hartman, Michael Saksgård Fladberg, Sander Wisløff, Ovar Skjevdal, Christian Østborg og Tor Vegar Schjervheim. Foran f.v
10deNes Revy-gjeng: Silje Grenaker Moe, Celine Dolly Tveter, Thea Veidahl, Ingrid Gladheim og Celine Schøyen. (Foto: Ingrid Gladheim)
F.v
Sang, dans og akrobatikk: Celine Dolly Tveter og Thea Veidahl i fri utfoldelse. (Foto: Ingrid Gladheim)
Revyen byr på flere felles dansenumre
Fargerik dans: F.v.Emil Hartman, Sander Wisløff, Thea Veidahl og Ovar Skjevdal. (Foto: Ingrid Gladheim)
F.v.
Sketsjer om lokal og nasjonal politikk: Sander Wisløff og Ovar Skjevdal. (Foto: Ingrid Gladheim)

En glad gjeng med avgangselever på Nes vgs byr på sin jubileumsrevy onsdag og torsdag denne uka. I går inntok de Nes Kulturhus.

John Arne Paulsen

13 elever på studiespesialisering ved Nes videregående skole er nå bare en dag unna premiere på sin skolerevy, og de føler at de er i rute. Helt siden tidlig i høst har de jobbet med forestillingen.

F.v
F.v: Celine Dolly Tveter og Thea Veidahl i fri utfoldelse. Foto: Ingrid Gladheim

Er i rute

Vi tok en prat med revysjef Ingrid Gladheim i helgen. Da jobbet gjengen med å få på plass det siste av kulisser og kostymer. De siste gjennomgangene viser at replikker og alle andre elementer er på plass.

Revyen byr på flere felles dansenumre
Revyen byr på flere felles dansenumre: F.v.Emil Hartman, Sander Wisløff, Thea Veidahl og Ovar Skjevdal. Foto: Ingrid Gladheim

– Jeg tror dette blir veldig bra. Vi føler at vi er i rute og har kontroll på det meste, sier hun.

Mandag flyttet de inn i kulturhusets storsal, der forestillingene finner sted.

Onsdag og torsdag

– Vi har jobbet det hele fram i lokaler på Nes vgs, og vi har sett fram til å flytte inn på scenen i storsalen, sier Gladheim.

F.v.
F.v.: Sander Wisløff og Ovar Skjevdal. Foto: Ingrid Gladheim

Forestillingene vises både onsdag og torsdag denne uka.

– Alle er selvfølgelig hjertelig velkomne. Billettsalget er godt i gang og vi håper selvfølgelig på full sal, smiler hun.

Etter en dundrende skolerevysuksess i 2017, var det et opphold i fjor, før vi nå igjen kan nyte kreative og sprudlende Nes-elever i fri utfoldelse.

Solid pakke

Revygjengen byr på en solid pakke.

– Vi har forsøkt å blande litt forskjellig. Som det også kommer fram av navnet, «10deNes Revy», er dette en jubileumsrevy siden vi nå spiller den for 10. gang. Vi byr på lokalpolitikk og vi har med ting som er oppe nå i mediene fra hele Norge, sier Gladheim.

Litt humor spunnet rundt interne forhold blir det også, lagt opp slik at det passer for alle og enhver.

Selvkomponerte sanger

– Det blir en god blanding. Vi har blant annet skrevet en del sanger, jeg tror det er blitt sju av dem, sier hun.

Elevene har blant annet fått med seg en kreativ koreograf, som går på det samme trinnet på skolen.

– Det blir monologer, store fellesnumre, små og større sketsjer, sang, sang og dans og bare dans. Det er bare å glede seg, fastslår Gladheim.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse