Den hemmelige kvinnen: Bazar forlag

Når livet du lever ikke er sant…

Den hemmelige kvinnen av Anna Ekberg

Sommeren er tiden for å kose seg med gode bøker. Biblioteket i Nes gir deg sine beste lesetips gjennom hele sommeren! Alle tipsene fra biblioteket finner du her: https://www.raumnes.no/dagens-anbefaling/. Det kommer nye anbefalinger gjennom hele sommeren.

Louise og Joachim lever et lykkelig liv ute på den danske øya Christiansø. Hun driver et lite vertshus og Joachim er forfatter. Men så dukker det opp en mann som påstår at han er Louises ektemann, at de har to barn sammen og at hun er arving til et forretningsimperium.

Louise lider av hukommelsestap og må forsøke å finne ut sannheten om hva som skjedde den natten hun forsvant. Undersøkelser på sykehus viser at hun har vært utsatt for brutale slag mot hodet for noen år siden, noe som kan ha ført til hukommelsestapet. Hun blir med sin påståtte ektemann hjem til et herskapelig hus hun ikke kjenner igjen. Det vanskelig å tro at dette har vært hennes liv for bare tre år siden. Men hun finner snart ut at det er mye som ikke stemmer med det hun blir fortalt. Og når hun begynner å nøste opp i dette blir livet brått farlig. Samtidig mistenker politiet henne for å ha drept en kvinne den natten for tre år siden.

Dette er en spennende krim om blant annet pengebegjær, svindel, hukommelsestap og prostitusjon.

Her er det mye action og godt driv. Da boken ble utgitt, ble den markedsført som «kjærlighetskrim», men dette er langt ifra det du skal lese dersom du vil lese en god romantisk bok. Dette er en tøff, godt skrevet krimbok.

Anna Ekberg er et psevdonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Det er også de samme forfatterne som står bak psevdonymet A.J.Kazinski.

Utgitt på Bazar forlag 2017.