NYKOMMER: Russel Crowe har hovedrollen i thrilleren "Unhinged". Foto: Nordisk Film Distribusjon

Møt en trafikkaggressiv Russel Crowe

Årnes kino har én ny film på plakaten denne helga. Det bys på en skikkelig thriller fra en situasjon som mange vil kjenne seg igjen i.

Blir du irritert når noen tuter på deg i trafikken? Eller kanskje du er den som lett tyr til bilhornet når du mener noen er litt for trege eller ikke følger godt nok med på trafikkbildet? I filmen «Unhinged» ser vi hvordan en slik episode utvikler seg til et mareritt.

Filmen, som vises på den lokale kinoen fredag, er en psykologisk thriller som tar noe mange av oss har både kjent på og opplevd, nemlig raseri i trafikken, til nye, sjokkerende og grusomme høyder.

Russell Crowe, Jimmi Simpson, Caren Pistorius, Gabriel Bateman spiller hovedrollene. Crowe spiller en litt ustabil mann som blir opprørt når en stresset kvinne tuter på ham i trafikken. Det utvikler seg til et mareritt-scenario for kvinnen og hennes familie.

Dette er ukas filmer på Årnes kino:

Knerten og sjøormen

Knerten og sjøormen: Knerten og sjøormen Foto: Pressefoto

I den nye filmen om Knerten og Lillebror får vi være med på verdens beste sommerferie på den magiske sommerøya til Tante Thea, og vi blir kjent med Eddy og den selvutnevnte sjøormeksperten Blegen. Norsk familiefilm. Spilletid: 1t 11 min. Tillatt for alle.

King of Staten Island

KOMEDIE: King of Staten Island Foto: Universal Studios

Dette er en komedie om kjærlighet, sorg og gleder på Staten Island i New York, med Saturday Night Live-stjernen Pete Davidson i hovedrollen. Amerikansk komedie. Spilletid: 2t 17 min. Aldersgrense: 12 år

The Outpost

En liten militær enhet med 54 U.S.-soldater er stasjonert alene i den øde leiren Combat Outpost Keating, som er lokalisert i bunnen av en dal mellom tre fjelltopper i Afghanistan. Her må de til slutt forsvare seg mot en enorm hær med over 400 Talibankrigere som angriper med full styrke. Amerikansk action/krigsfilm. Spilletid: 2t 3 min. Aldersgrense: 15 år.

Bølle i trøbbel

Plutselig en morgen møter ikke Bølles matmor ham som vanlig. Det viser seg at hun har gått bort. Kort tid etter dukker to fjerne og temmelig ufyselige slektninger opp for å få arven sin. Amerikansk animasjon/komedie. Spilletid: 1t 27 min. Tillatt for alle.

Sangklubben

KOMEDIE: Sangklubben Foto: Pressefoto

For kvinnene på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringene store når mennene er ute i tjeneste. Kate og Lisa tar initiativ til å arrangere fellesaktiviteter for å styre tankene over på noe annet. Ideen om et sangkor vekker begeistring, skjønt det er noen uenigheter rundt sjanger. Engelsk komedie/drama. Spilletid: 1t 53 min. Tillatt for alle.

Prinsesse i røde sko

ANIMASJON: Prinsesse i røde sko Foto: Storytelling Media

Syv prinser har blitt forvandlet til grønne dverger. Trolldommen opphører bare om de kysser den vakreste jenta i kongeriket. Koreansk eventyr/animasjon. Spilletid: 1t 32 min. Aldersgrense: 6 år.

The Rental

To kjærestepar drar på helgetur til sjøen, men begynner snart å mistenke at verten til den perfekte feriehuset spionerer etter dem. Det tar ikke lang tid før helgen har blitt til et skikkelig mareritt. Amerikansk horror/thriller. Spilletid: 1t 29 min. Aldersgrense: 15 år.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hvordan bli en god kone

KOMEDIE: Hvordan bli en god kone. Foto: Pressefoto

Det er 1967. Den feilfrie og moralsk høyverdige Paulette Van der Beck og ektemannen Robert har drevet Van der Becks Husmorskole i Alsace i over to tiår. Til å hjelpe seg har de Paulettes eksentriske stesøster Gilberte og nonnen Marie-Therese. Oppgaven deres er å gjøre tenåringer om til perfekte husmødre, men samfunnet holder på å forandre seg rundt dem. fransk komedie. Spilletid: 1t 50 min. Aldersgrense: 9 år.

Unhinged

THRILLER: Unhinged Foto: Nordisk Film Distribusjon

Unhinged er psykologisk thriller som tar noe mange av oss har både kjent på og opplevd, raseri i trafikken, til nye, sjokkerende og grusomme høyder. Amerikansk thriller. Spilletid: 1t 30 min. Aldersgrense: 15 år.