FLYTTES: Nes revy- og amatørteater spiller Emil i Lønneberget lørdag. Etter planen skulle Funnefoss Industriarbeidermuseum vært kulisser, men nå flyttes forestillingen. Bak fra venstre: Isabell Nygård-Jansen, Amalie Fevang-Johnsen, Emma Hansen Skovereng og Hanna Haukelia Høgåsseter. Foran fra venstre. Mina Hansen Skovereng, Vilje Meidal Granvoll, Junice Borrebæk, Aurora Hansson, Eira H. Ilseng og Ronja H. Ilseng. Fiona Luke-Ausland var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Må flytte Emil-forestillingen

Lørdagens Emil-forestilling flyttes noen hundre meter på grunn av høy vannføring og bråk fra elva.

Nes revy- og amatørteater, i samarbeid med FUVO, setter opp forestillingen Emil i Lønneberget lørdag 19. august. Planen var å spille som de pleier i Funnefoss industriarbeidermuseum nede ved elva, nærmest perfekte kulisser for denne forestillingen.

Årets høstflom preger imidlertid fortsatt bygda, og nå har arrangørene valgt å flytte forestillingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– På grunn av mye vann og bråk fra Fossen har vi bestemt oss for å flytte forestillingen på lørdag. Forestillingen vil fremdeles være i idylliske omgivelser på Opaker, men nå er det på Furuset museum, skriver revy- og amatørteateret på sin Facebook-side.

«Velkommen til nye Katthult, Lønneberget», skriver de på sine sider, og ønsker velkommen til forestilling på småbruket Furuset i Sandvegen, noen hundre meter fra industriarbeidermuseet. Det blir fortsatt flotte kulisser for en Emil-forestilling.

NYE KATTHULT: Småbruket Furuset blir ny kulisse for Emil-forestillingen.

– Her er fremdeles snekkerbua, huset til familien og utedoen, skriver de på sine sider.

Forestillingen går til samme tid, de som har kjøpt billetter kan bruke disse, og de som ikke har kjøpt billetter kan gjøre det Nes kulturhus sine sider.

Skal du på Emil-forestillingen og kommer med bil, blir det parkering ved Nes Næringspark (den nedlagte skolen) på Opaker.