Denne gjengen øver og øver og gleder seg til å ønske publikum velkommen til Nesrevyen 2019. Bak f.v. Thomas Skou Dale, Nils Mathisen, kapellmester og Janniche Guttulsrud, danser. I midten f.v. Karianne Bråtebekken, Magnus Rotnes Kristoffersen, Stian Lauritsen, Gabriella Edholm og Monica Lønntjern, koreograf. Foran f.v. Lene Rotnes Kulsrud og Eirin Husebø-Isaksen. Skuespiller Øyvind Stordahl og instruktør Even Finsrud var ikke til stede da bildet ble tatt. 	Begge
Denne gjengen øver og øver og gleder seg til å ønske publikum velkommen til Nesrevyen 2019. Bak f.v. Thomas Skou Dale, Nils Mathisen, kapellmester og Janniche Guttulsrud, danser. I midten f.v. Karianne Bråtebekken, Magnus Rotnes Kristoffersen, Stian Lauritsen, Gabriella Edholm og Monica Lønntjern, koreograf. Foran f.v. Lene Rotnes Kulsrud og Eirin Husebø-Isaksen. Skuespiller Øyvind Stordahl og instruktør Even Finsrud var ikke til stede da bildet ble tatt. Begge Foto: Heidi Wexels Riser

Lover revy i oktober med aktuelle saker

11. oktober går teppet opp for Nesrevyen 2019. Revygjengen er godt i rute.

– En revy skal sparke, glede, irritere og kanskje sjokkere. Her får både lokale og nasjonale politikere sine pass påskrevet. Andre personer som stikker seg fram kan også vente seg en overraskelse i revyen, sier en av revysjefene, Marianne Injer.

Jobber med tekstene

I år var en del av tekstene ferdig før sommerferien.

– Vi jobber med tekstene helt fram til premieren, men jeg kan røpe at publikum får høre mer om kommunenavn diskusjonen, skolekapasitet på Neskollen og justisministerskifter. Vi har en god blanding av lokale og nasjonale tekster i den tradisjonelle revyen.

– I år er det åtte skuespillere, to dansere og fire musikere med i den lokale revyen. I tiden framover blir det mye øving og siste uka før premieren flytter vi inn i storsalen, sier Leif Kulsrud, den andre revysjefen.

De to revysjefene gleder seg til å kunne presentere nok en revy for det trofaste revypublikummet på Årnes.

Leif Kulsrud og Marianne Injer er avtroppende revysjefer, mens Torill Delbekk Arnesen (i midten) tar over stafettpinnen neste år.
Leif Kulsrud og Marianne Injer er avtroppende revysjefer, mens Torill Delbekk Arnesen (i midten) tar over stafettpinnen neste år.

Tre forestillinger

– Vi har mange trofaste publikummere og hvert år dukker nye publikummere opp. Som vanlig vil de få en god blanding av sang, dans og sketsjer, fortsetter Injer, som også kan love «Matpakkeprat» som er fast innslag mange setter pris på.

I år som tidligere år blir det tre forestillinger, og billettene er allerede lagt ut for salg. Tradisjonen tro ønskes pensjonister velkommen til generalprøven som er torsdagen før premieren.

Injer og Kulsrud er revysjefer for siste gang og neste år er det Torill Delbekk Arnesen og Caroline Brustad Lauritsen som tar over som revysjefer.