ØNSKER VELKOMMEN: Ingvild Westby Mehren (f.v.), Amfi Årnes, Nadja Strand inspektør kulturskolen, Terje Andersen, leder Årnes fritidsklubb og Ingun Elvhaug, rektor Nes kulturskole gleder seg til å ønske velkommen til sommerfestival for barn og unge i Årnes sentrum på lørdag. Foto: Nes kulturskole

Lover liv og røre i sentrum

Musikk, dans, teater og kunst står på programmet når det ønskes velkommen til sommerfestival for barn og unge i Årnes sentrum lørdag.

– Vi gleder oss veldig. Det blir kjempegøy med en dag med mye liv og røre i gatene. Det har vi virkelig savnet under pandemien, sier Ingun Elvhaug, kulturskolerektor i Nes.

Alt er gratis

Hun forteller at sommerfestivalen er et samarbeid mellom Ung Nes, som blant annet er bygdas fritidsklubber og Nes kulturskole. I tillegg er Amfi Årnes også en viktig samarbeidspartner denne dagen.

Festivalen er for alle og alt som skjer denne dagen er gratis.

– Det blir konserter, danseforestillinger, kunstutstilling og barnas dager på Amfi Årnes med ballongslipp og klovnebesøk. Her kan barnefamilier tilbringe mange, fine timer i Årnes sentrum med mye fint innhold, fortsetter kulturskolerektoren.

Et mål å jobbe mot

Hun forteller at for kulturskoleelevene er det viktig å ha et mål å jobbe mot.

– Det kjente vi veldig på under pandemien. Når vi har noe å jobbe mot intensiverer vi arbeidet og jobber fram mot målet. Nå har målet vært sommerfestivalen og det er mange som gleder seg til å vise fram det de har jobbet med, sier Elvhaug.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hun forteller at festivalens hjerte er i Skolegata nedenfor Årnes gamle skole og at det vil syde av liv rundt i hele kulturhuskvartalet hele dagen.