NY SINGEL: Bandet LÖV ga nylig ut singelen "A Song Made For You". Bandet består av Øystein Skar, Martin Halla og Marte Eberson. Foto: Jonathan Vivaas Kise

LÖV og Martin Halla gir ut ny korona-relatert singel: Hør låta her

Nylig ga bandet LÖV ut låta «A Song Made For You» som er bandets første ballade. Martin Halla forteller det har vært et knallhardt år, men at bandet i januar gir ut en ny EP.

– Det har vært et knallhardt år. Singelen «A Song Made For You» er hentet fra den nye EP-en vi skal slippe på nyåret, forteller Martin Halla, som er bosatt på Havretunet på Årnes.

Martin og samboeren Maria Therese Bersås fikk nøkkelen til huset i desember 2017. De planlagte en stund å flytte av praktiske årsaker, men Halla bekrefter at de blir boende på Årnes i tiden som kommer.

– Vi har ikke solgt enda, og har det i grunnen fint på bygda. Vi har trivdes godt, og blitt godt tatt i mot både på kulturhuset og av gode naboer, fortalte Halla til Raumnes i juni.

Les også
The Voice-vinneren har kjøpt hus på Årnes

Usikker framtid

Koronaviruset har gjort det krevende for kulturlivet, og for LÖV som består av Marte Eberson, Øystein Skar og Martin Halla ble det intet unntak.

– Vi slapp et album i januar som ble skivebom fram mot sommeren, sier Halla, som forteller at Covid-19 slo beina under de fleste konsertplanene.

– Vi spilte på Jessheimdagene og noen småkonserter, men alt bærer preg av at ting ikke er som vanlig, sier Halla.

Korona-relatert

Den nye singelen, som ble lansert onsdag 28. oktober, heter som tidligere nevnt «A Song Made For You» og er LÖVs første ballade.

– Marte (Eberson, journ.anm.) kom med låta som er korona-relatert og skrevet til moren hennes. Det er ei låt som har kommet på grunn av korona, og den kommende EPen bærer også preg av situasjonen vi er i, forteller Halla.

En EP er en musikkutgivelse mellom singel og musikkalbum, som har et sted mellom fire til seks låter.

Selv plasserer Martin LÖV i sjangeren indie pop, en musikksjanger og subkultur som kombinerer gitarpop med gjør-det-selv-etikk, i motsetning til stilen og tonen til vanlig popmusikk. Til tross for et stille år, skal bandet holde tre konserter før året er omme.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi skal spille litt i desember og besøke Skien, Sandefjord og Moss, sier Halla.

Julekonsert

Martin Halla har tidligere holdt julekonserter sammen med blant andre Maria Arredondo og Torstein Sødal. I år blir planene om julekonserter lagt på is.

– Jeg skal ha en julekonsert hjemme i Aurskog der jeg vokste opp, mens resten utsettes til neste år. Det er veldig usikkert hvordan det blir, sier Halla.

Låta «A Song Made For You» kan du høre på hjemmesiden til Raumnes, eller på digitale strømmetjenester.