annonse

Leona (16) gir ut debutsingelen i januar

Debutsingel
Debutsingel: I januar gir nesbu Leona Griffin (16) ut sin første debutsingel "Complicated". (Foto: Pink Soda)
Egenprodusert låt
Egenprodusert låt: Leona Griffin gir i januar ut debutsingelen «Complicated». (Foto: Pink Soda)

Den 11. januar slipper Leona Griffin debutsingelen «Complicated». Hun skal også spille inn en musikkvideo, og planene for 2019 er mange.

Tommy Simon Norum

– Da Leona Griffin gikk inn i studioet for første gang ville hun spille inn en sang hun hadde skrevet helt på egen hånd. Det tok ikke lang tid før det var bestemt at «Complicated». skulle bli debutsingelen, skriver plateselskapet Pink Soda i pressemeldingen for den nye singelen.

Med på produksjonen medvirker Mats Genc Koray og Ketil Schei, og låta er en moderne urban-pop produksjon.

– Teksten beskriver et komplisert forhold, og følelsen av å savne noen hvert eneste sekund hver dag, står det i pressemeldingen.

Mer musikk i vente

Plateselskapet skriver at «Complicated» er den første låta av en rekke lanseringer utover 2019, og at lytterne kan forvente seg mer musikk fra Leona gjennom 2019.

Egenprodusert låt
Egenprodusert låt: Leona Griffin gir i januar ut debutsingelen «Complicated». Foto: Pink Soda

– Leona har nå ankommet Oslo og er klar for å leve ut sin urbane drøm. Se opp for Norges neste superstjerne, skriver Pink Soda, som hjelper Leona inn i musikkbransjen.

I september kunne Raumnes melde at Leona hadde fått platekontrakt med Pink Soda, etter at hun fikk i bursdagsgave å spille inn ei låt i studio og ble oppdaget av plateselskapet.

– Leona er bare 16 år gammel, men hun skriver tekster og synger som om hun aldri hadde gjort noe annet. Når hun besøkte Pink Soda for første gang i 2018, var det ikke vanskelig å falle for den selvsikre og ambisiøse unge damen med den store stemmen og det store hjertet, skriver Pink Soda.

Vil vekke følelser

Videre i pressemeldingen står det at Leona representerer en positivitet og en selvsikkerhet som hun ønsker å dele med lytterne.

Da produsenten hørte Leona (16) synge kom tilbudet om platekontrakt

– Leona ønsker å røre lytterne ved hjerterota, samtidig som hun ønsker å få dem til å danse, skriver Pink Soda.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse