I dag slapp Leona Griffin (16) låta «This is not a love song», som er hennes andre utgivelse i 2019.
I dag slapp Leona Griffin (16) låta «This is not a love song», som er hennes andre utgivelse i 2019. Foto: Andrei Rap / Pink Soda Records

Hør den nye låta til Leona Griffin

Bare to måneder etter debutsingelen «Complicated» gir Leona Griffin ut sin andre låt «This is not a love song». Låta kan du høre her på raumnes.no.

– «This is not a love song» er en poplåt med et fengende gitarriff og en ren vokal som glir inn i en moderne produksjon. Leona Griffin har skrevet låta sammen med artist/låtskriver Ellen Aabol og produsent Henry Land, skriver plateselskapet Pink Soda, utgiver av låta.

Det skal også spilles inn en musikkvideo til låta, og utgivelsen er den andre i en rekke av planlagte låter fra Leona i 2019.

– Låta legger vekt på viktigheten av å ikke miste seg selv i et forhold. Fokuset ligger på henne, ikke han, og hun vil tydeliggjøre at dette ikke er en kjærlighetssang, skriver Pink Soda.

Mot høsten jobbes det med en EP som skal hete «Sucker for Love», og Pink Soda skriver at det foreligger store planer for den unge nesbuen.