Emilie Aasvangen konkurrerer i The Voice om å bli Norges beste stemme. Her står hun sammen med programleder Øyvind Mund og konkurrent Sindre Steig.
Emilie Aasvangen konkurrerer i The Voice om å bli Norges beste stemme. Her står hun sammen med programleder Øyvind Mund og konkurrent Sindre Steig. Foto: Robert Dreier Holand, TV2

Emilie møter Sindre i kveldens The Voice-knockout

I kveld skal Emilie Aasvangen møte Sindre Steig i knockout. En av dem skal konkurrere om tittelen «Norges beste stemme» sammen med Morten Harket.

Etter at Emilie Aasvangen (25) fra Skogbygda gikk videre i TV-programmet «The Voice» med låta «Lite og stort» i starten av februar, skal Emilie i kveldens program møte Sindre Steig i knockout.

– I morgen er det endelig tid for knockout, og jeg skal ut i ilden mot Sindre. Hvis du har lyst til å se hvordan det går kan du skru på TV2, skriver Emilie på sin Facebokkside.

Emilie og Sindre er begge plukket ut av Morten Harket på blind audition, og nå skal Harket velge en av dem som han ønsker å ha med på laget videre i konkurransen.

Den av de to deltakerne som ikke blir plukket ut har imidlertid en siste sjanse. De tre andre dommerne Lene Marlin, Yosef Wolde-Mariam og Martin Alexander Bjercke har da en mulighet til å «stjele» deltakeren over til sitt lag.

tommy@raumnes.no

I kveld kan du se Emilie Aasvangen i The Voice på TV2.
I kveld kan du se Emilie Aasvangen i The Voice på TV2. Foto: Robert Dreier Holand, TV2