RESERVER: Eline Øyri og Kent Olav Nordby, begge fra Årnes, vil bli å se i Sommerhytta på TV2 denne uka som reserver for sine tidligere studievenner Lise og Lars. Foto: tv2

Eline og Kent Olav i Sommerhytta

Ett av Sommerhytta-parene måtte i uke tre reise hjem på grunn av dødsfall i familien. Da steppet Eline og Kent Olav inn som reserver.

– Lise og Lars er to gode venner fra studietiden, og vi takket ja til å stå som reserver for dem – men vi så vel egentlig ikke for oss en situasjon der vi begge skulle være på Sommerhytta en hel uke, sier Eline Øyri og Kent Olav Nordby.

De to reservene er begge fra Årnes, og synes det, midt i det triste, var litt artig at dette skjedde i hjemkommunen, og at de samtidig fikk representert bygda.

Les også
Slik gikk det da Sommerhytta-deltakeren skulle kjøre på grusvegen i Nes

– Det var også fint at vi kunne hjelpe de når de trengte det, sier Eline og Kent Olav, som legger til at det var en spennende opplevelse å se det hele fra innsiden, og samtidig treffe de andre parene som nå også kjenner Lise og Lars fra innspillingene.

Trist budskap

Sommerhytta som ble spilt inn på Nes Strandhager i fjor, og så nå viser på TV2 mandag til torsdag hver uke i ti uker, går sin gang. Sist uke var uke tre, og oppgaven til deltakerne var hovedsoverommet.

TV2 skriver i en sak at arbeidene var godt i gang da Lise Sakariassen og Lars Jørgensen fikk en trist beskjed om dødsfall i nær familie. De forlot Sommerhytta for å være med sine nærmeste.

Les også
Kjempeinteresse etter «Sommerhytta»-premieren: – Majorstuapriser

– Vi opplevd dessverre et dødsfall i nær familie i uke tre av innspillingen. Dette kom plutselig, og vi var nødt til å forlate Sommerhytta for å være sammen med våre nærmeste, sier Lise til TV2.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vil komme tilbake

Hun forteller videre at de var usikre på om de ville returnere til Nes Strandhager, men etter en samtale paret imellom og med familie, kom de frem til at det beste for dem var å returnere til hytteprosjektet, og gjenoppta arbeidet.

I mellomtiden fikk Lise og Lars altså et vennepar, Eline og Kent Olav, inn som reserver.

Les også
Sommerhytta: – Det er fantastisk reklame

– Vi er utrolig glade for at Eline og Kent Olav kunne være våre vikarer, og vi er og takknemlige for den jobben de gjorde mens vi var borte, sier Lise til TV2.no.

Oppnevnte reserver

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller at alle deltakere inngår en kontrakt med produksjonsselskapet der de også oppnevner reserverer.

Les også
Sommerhytta: Fire unge par kjemper om strandhagehytte ved Glomma

– Reservene trådte da inn og gjennomførte oppgavene den uken Lise og Lars var borte, sier Dahl.

Denne uka går altså Sommerhytta 2022 inn i uke fire, og nå vil vi få se to nesbuer som reserver jobbe på en av hyttene.