BLUESROCK: Maldito kommer til Årnes og Pakkhuset lørdag kveld. Foto: Maldito

– Det er så tight og fint

Bandet Maldito tar igjen turen til Årnes der de gjester Nes Blues Club og Pakkhuset lørdag.

Maldito er kjent som et meget godt liveband. Bandet har gjort seg positivt bemerket med sine låter i blues- og rockelandskapet, med et særegent liveuttrykk.

Tight og fint

– De er skikkelig gode. De spiller ikke ren blues, men mer rocka musikk. Det er så tight og fint. De er utrolig samstemte, sier Jon Troli, nestleder i Nes Blues Club.

Han forteller at bandet har spilt på Pakkhuset tidligere, og bluesklubben har hatt et sterkt ønske om å få dem tilbake til Årnes.

LIPA

– Bandmedlemmene har alle bakgrunn fra Paul McCartney's Liverpool Institute for Performing Arts, LIPA, i Liverpool. Jeg var på konsert med dem i Trondheim, og det var helt fantastisk, sier Troli.

Maldito består av Vegard Trenmo Ring – vokal/gitar, Bendik Brevik – gitar, Gard Rognskog Nødset – trommer og Jon Olav Alstad – bass. De er også plateaktuelle i og med at de ga ut sitt debutalbum «Heartlands» med egenkomponert musikk tidligere i år.

Flott intimkonsert onsdag

Også onsdag denne uka var det mulig å nyte en konsert fra Pakkhus-scenen. Den danske bluesartisten Mike Andersen hadde lagt turen innom Nes Blues Club og Pakkhuset på sin ferd til spillejobb på Svalbard. Der bød han på en intimkonsert før han reiste videre til isbjørnland etter en god natts søvn i Pakkhusets andre etasje.

PAKKHUSET ONSDAG: Mike Andersen bød på en god intimkonsert. Foto: Nes Blues Club

– Konserten han holdt var helt magisk. Han ba om å få tilsendt et bilde fra konserten fordi han ville skrive en slags kjærlighetserklæring til Pakkhuset på sin egen hjemmeside, sier Troli.

Et publikum på rundt 60 personer kunne nyte danskens flotte sang og gitarspill onsdag. Lørdag håper bluesklubben på et enda større publikum når Maldito entrer scenen.