I DOMMERPANELET: Artisten Camilla Alvestad er en av dommerne i ekspertpanelet under dagens Stjernekamp-sending. Foto: Privat

Camilla fra Auli på TV i beste sendetid

Camilla Alvestad fra Auli sitter i ekspertpanelet når deltagerne i Stjernekamp skal prøve seg på hip hop og eurodance i kveld.

Stjernekamp er høstens underholdningsfavoritt på NRK på lørdagskvelden, og nå står det seks artister igjen. Hver uke skal artistene bryne seg på en ny musikksjanger, og denne uken er det hip hop som gjelder. I tillegg skal deltagerne løse en uhøytidelig gruppeoppgave med eurodance som tema. Programmet sendes direkte med publikum i salen, og en artist stemmes ut hver uke.

Les også
Camilla (42) gjør comeback alene

Dommer fra Nes

På 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet herjet Camilla Alvestad hitlistene med dancemusikk-gruppen Reset. Denne våren har hun gjort comeback og slapp tidligere denne uken singelen «God DAMN naked». Med lang erfaring med dancemusikk sitter Alvestad på god kompetanse i sjangeren, og denne lørdagen vil hun sitte i ekspertpanelet sammen med Reset-kollega Thomas Borgvang når deltagerne løser sin eurodance-oppgave. Artistene som fortsatt er med i konkurransen er Sandra Lyng, Vegard Bjørsmo, Odd Einar, Emil Solli-Tangen, Knut Martin Djupvik og Ingeborg Walther. Eurodance-oppgaven skal løses i grupper på tre, og publikum får høre sangene Cotton Eye Joe av Rednex og Barbie Girl av Aqua.

Det har ikke lyktes Raumnes å komme i kontakt med Alvestad.