Billettsalget for Seniorkabareten 2019 er allerede i gang, og kabaretsjef Ole Erik Eier og kabaretgjengen er klar for en ny innsats. 	Arkiv
Billettsalget for Seniorkabareten 2019 er allerede i gang, og kabaretsjef Ole Erik Eier og kabaretgjengen er klar for en ny innsats. Arkiv Foto: Heidi Wexels Riser

Billettsalget er i gang for fullt

Nylig startet billettsalget for neste års utgave av den populære Seniorkabareten. Det blir den 21. oppsetningen og kabareten har fått navnet «Saftig og begeistret».

– De serverer en variert forestilling som inneholder humor, alvor, galskap og ettertenksomhet, og har et folkelig preg, skriver Nes Kulturhus på sine hjemmesider, som også lover sketsjer, sang og energi i neste års seniorkabaret.

Oppsetningen har fått navnet «Saftig og begeistret og blir den 21. utgaven av Seniorkabareten. Premieredatoen er 29. mars, og kabaretgjengen skal i løpet av den påfølgende uka servere totalt åtte forestillinger. Billettsalget for neste år er allerede godt i gang, og kulturhuset oppfordrer folk til å være tidlig ute for å sikre seg billetter.

– Forestillingene blir utsolgt før jul, så det er bare å hive seg på. Her blir det fort fullt, skriver kulturhuset.

Seniorkabareten har også laget en humoristisk reklamefilm du kan se på raumnes.no.

tommy@raumnes.no