annonse

Billettsalget er i gang for fullt

Klar for ny kabaret
Klar for ny kabaret: Billettsalget for Seniorkabareten 2019 er allerede i gang, og kabaretsjef Ole Erik Eier og kabaretgjengen er klar for en ny innsats. Arkiv (Foto: Heidi Wexels Riser)

Nylig startet billettsalget for neste års utgave av den populære Seniorkabareten. Det blir den 21. oppsetningen og kabareten har fått navnet «Saftig og begeistret».

Tommy Simon Norum

– De serverer en variert forestilling som inneholder humor, alvor, galskap og ettertenksomhet, og har et folkelig preg, skriver Nes Kulturhus på sine hjemmesider, som også lover sketsjer, sang og energi i neste års seniorkabaret.

Oppsetningen har fått navnet «Saftig og begeistret og blir den 21. utgaven av Seniorkabareten. Premieredatoen er 29. mars, og kabaretgjengen skal i løpet av den påfølgende uka servere totalt åtte forestillinger. Billettsalget for neste år er allerede godt i gang, og kulturhuset oppfordrer folk til å være tidlig ute for å sikre seg billetter.

– Forestillingene blir utsolgt før jul, så det er bare å hive seg på. Her blir det fort fullt, skriver kulturhuset.

Seniorkabareten har også laget en humoristisk reklamefilm du kan se på raumnes.no.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse