PREMIERE: Margot Robbie har hovedrollen i filmen "Birds of Prey", som har premiere på Årnes kino fredag. Foto: SF Studios/Warner Bros

Action på filmplakaten

Årnes kino har én ny film på programmet denne uka.

Har du noen gang hørt historien om politidamen, sangfuglen, gærningen og mafiaprinsessen? I «Birds of Prey» får du det.

Etter at Joker har slått opp, slår Harley Quinn seg sammen med Black Canary, Huntress og Renee Montoya for å redde en ung jente, og seg selv, fra en ond krimherre.

Filmweb.no skriver at «Birds of Prey» er en superheltfilm basert på DC Comics-teamet Birds of Prey. Den er ment å være den åttende filmen i DC Extended Universe.

Dette er ukas filmer på Årnes kino:

Frost 2

Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise. Amerikansk animasjon. Spilletid: 1t 43 min. Aldersgrense: 6 år.

FROST: "Frost 2" byr på gjensyn med Elsa. Foto: Pressebilde

Dolittle

DOLITTLE: Robert Downey Jr. har hovedrollen som dyrenes bestevenn i "Dolittle". Foto: Pressefoto

Eksentriske Dolittle (Robert Downey Jr.) har evnen til å snakke med dyr. Mennesker har han på sin side lite til overs for. Men når dronningen blir alvorlig syk, blir han nødt til å legge ut på en lang, eventyrlig reise. Amerikansk komedie/familiefilm. Spilletid: 1t 41 min. Aldersgrense: 6 år.

Selvportrett

DØDELIG SYKDOM: "Selvportrett" er et portrett av kunstner Lene Marie Fossen og et portrett av en dødelig sykdom. Foto: Espen Wallin/Speranza Film

Denne filmen er et portrett av en kunstner og et portrett av en dødelig sykdom. Lene Marie Fossen ble de siste årene kjent som en fotograf i verdensklasse for sine bilder om anoreksi. Norsk dokumentar. Spilletid: 1t 18 min. Aldersgrense: 12 år.

Bad Boys for Life

ACTION: Will Smith i "Bad Boys for Life". Foto: SF Studios/Sony Pictures

Marcus ønsker å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med familien, men når en gammel og farlig trussel setter Mikes liv i fare, blir Marcus nødt til å sette pensjonisttilværelsen på pause. Amerikansk action. Spilletid: 2t 3 min. Aldersgrense: 15 år.

Elleville Elfrid

NORSK: "Elleville Elfrid". Foto: Norsk Filmdistribusjon

Elleville Elfrid vil lage sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg. Norsk animasjon. Spilletid: 1t 15 min. Tillatt for alle.

1917

PREMIERE: "1917" har premiere på Årnes kino fredag. Foto: Pressefoto

Mens krigen raser på sitt mest intense sendes to unge britiske soldater, Schofield og ut på et tilsynelatende umulig oppdrag. Amerikansk drama/krigsfilm. Spilletid: 1t 59 min. Aldersgrense: 15 år.

Spion i aksjon

ANIMASJON: "Spion i aksjon" er en av nykommerne på Årnes kino. Foto: Pressefoto

Verdens beste spion blir forvandlet til en due, og han blir avhengig av sin nerdete tech-offiser for hjelp. John Carew og Herman Tømmeraas dubber hovedrollene i filmen. Animasjon/barnefilm. Spilletid: 1t 42 min. Aldersgrense: 6 år.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Little Women

KLASSIKER: Emma Watson er en av hovedrolleinnehaverne i "Little Women". Foto: SF Studios/Sony Pictures

Med en fantastisk rollebesetning og en smart, sensitiv gjenfortelling av det klassiske kildematerialet, beviser Greta Gerwigs «Little Women» at noen historier virkelig er tidløse. Amerikansk drama/romantikk. Spilletid: 2t 14 min. Tillatt for alle.

Parasitt

DRAMA: Sør-Koreanske "Parasitt" vises på Årnes kino. Foto: Arthaus

En familie på fire bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen. For å få mat på bordet pakker de pizzaesker for en restaurantkjede i nærheten. Etter et besøk fra en venn av familiens sønn, åpenbarer det seg med ett en gyllen mulighet, en vei ut av elendigheten. Sørkoreansk drama. Spilletid: 2t 12 min. Aldersgrense: 15 år.

Birds of Prey

ACTION: Margot Robbie har hovedrollen i "Birds of Prey". Foto: SF Studios/Warner bros

«Birds of Prey» er en superheltfilm basert på DC Comics-teamet Birds of Prey. Den er ment å være den åttende filmen i DC Extended Universe. Amerikansk action/eventyr. Spilletid: 1t 49 min. Aldersgrense: 15 år.