annonse

Se vinnerforslaget i navnekonkurransen til årets Nesrevy

Fant revynavn
Fant revynavn: De siste ukene har telefonen til Karianne Bråtebekken i Nes Revy- og amatørteater gått varm. Navneforslag til årets Nesrevy har strømmet inn. (Foto: Tommy Simon Norum)
Promovideo
Promovideo: Her er et bilde fra promovideoen til Majones-revyen. Privat foto (Foto: )

Nes Revy- og Amatørteater trengte hjelp til navn på årets Nesrevy. De arrangerte navnekonkurranse og forslagene haglet inn.

Tommy Simon Norum

– Vinneren ble bestemt i slutten av mai, og navnet ble Majones-revyen. Sven Erga fra Oslo kom med forslaget og får to gullbilletter og backstagepass, sier Karianne Bråtebekken i Nes revy og Amatørteater (NRA).

I midten av april skrev Raumnes om at NRA ønsket forslag til hva den nye Nesrevyen skal hete.

Mange forslag

Til tross for at det ikke var noen kriterier til hva navnet skulle inneholde, spilte mange av de innsendte forslagene på Nes.

– Andre forslag som kom inn var blant andre Årnes(ten) i mål, Nesestyver og NEStekjærlighet. Vi hadde ingen kriterier og ønsket bare forslag på navn til årets revy, sier Bråtebekken, som er med i PR-gruppa sammen med Gabriella Edholm, Thomas Schou Dale og Magnus Rotnes Kristoffersen.

– Vi hadde et PR-møte og gjennomgikk alle forslagene, sier Bråtebekken.

Mange kreative

Bildegalleri fra Nesrevyen 2017

Å bestemme seg for revynavn er alltid vanskelig, og navnekonkurransen ga mersmak,

– Det var artig å gjøre det slik og det kom inn mange forslag. Det er mange kreative mennesker, sier Bråtebekken.

Etter at navnet «Majones-revyen» ble bestemt har PR-gruppa satt seg ned og laget en promovideo.

– Vi har laget en video som skal ut på sosiale meder, og vi oppfordrer folk til å følge med på siden vår, sier Bråtebekken.

Premieren for årets Nes-revy er 12. oktober, og ifjor satte Nesrevyen søkelyset på en rekke lokale forhold. Temaer i fjor var blant andre Rakeievegen, lensmannskontoret, kommunesammenslåing og politisk kaos. Det er grunn til å tro at det ikke blir noe mindre aktuelle temaer i år.

– Vi har hatt noen møter, og starter for fullt i august, sier Bråtebekken.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse