annonse

Premieredag med fart og spenning

Komedie
Komedie: Mila Kunis og Kate McKinnon spiller Aubrey og Morgan i «The Spy Who Dumped Me». (Foto: Norsk Film Distribusjon)
Førpremiere
Førpremiere: «De utrolige 2» har førpremiere på Årnes kino fredag. (Foto: Disney-Pixar)
Ukas filmer på Årnes kino:

Fredag er premieredag på Årnes kino. Den lokale kinoen frister med tre premierer og en førpremiere.

Lisbet Bekkeli Amundsen

Hva gjør du når ekskjæresten din viser seg å være en internasjonal spion? Komedien «The Spy Who Dumped Me» forteller historien om Audrey (Mila Kunis) og Morgan (Kate McKinnoon). To bestevenninner som ufrivillig blir viklet inn i en internasjonal konspirasjon når Audreys ekskjæreste uventet dukker opp i leiligheten deres med en gjeng dødelige leiemordere i hælene. Filmweb.no skriver at det viser seg at han egentlig er en spion, og de to venninnene ender opp på flukt gjennom Europa. Filmen er en av tre premierefilmer som vises på Årnes kino fredag.

Hevn

I «Equalizer 2» er Denzel Washington tilbake som hevneren Robert McCall. McCall lever en tilsynelatende stille tilværelse, men i det skjulte hevner han seg på alle de som begår urett. Når hans aller nærmeste venn, Susan Plummer, blir myrdet, må han bevege seg ut fra skyggene for å finne gjerningsmannen. Men gamle spøkelser fra fortiden forfølger ham, og konspirasjonen strekker seg lengre enn han aner.

Grøsser

I «Megalodon» har et dypvannsfartøy blitt angrepet av et massivt monster som man trodde var utryddet. Nå er mannskapet fanget på bunnen av Stillehavet. Redningsdykker Jonas Taylor (Jason Statham) mener han har sett dette monsteret flere år tidligere. Nå må han se frykten i øynene igjen og risikere sitt eget liv for å redde de som er fanget på bunnen.

Førpremiere

I tillegg til disse premierefilmene settes «De utrolige 2» opp som førpremiere. Her blir Helen oppfordret til å lede en kampanje for å bringe Superheltene tilbake, mens Bob navigerer det daglige heroiske og «normale» hverdagslivet hjemme med Voletta, Dash og baby Jack-Jack. Deres oppdrag sporer av i det en ny skurk dukker opp med et briljant og farlig plott som truer alt.

lisbet@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse